FBC LERUM 
 SPORTSLIGT 
 ARRANGEMANG 
 MARKNAD 
 ADMIN 
 


 Kontakta oss 
Adress:
FBC Lerum
Ekollonvägen10
44350Lerum

E-post:
info@fbclerum.se

Mer information »

 Välkommen till FBC Lerum! 

 Nyheter 

Fre 18 jul:
FBC Lerum på Way Out West 2014
För sjätte året i rad jobbar på festivalområdet under musikfestivalen Way Out West. 
– Vi har ett uppdrag att genomföra och FBC:are erbjuds möjligheten att ta del av festivalens hela
utbud, säger Magnus T Carlsson.

Way Out West hålls i år 7–9 augusti.
Ett festivalpass kostar 1 895 kronor, men våra medlemmar får handledspasset i utbyte mot en arbetsprestation. Det behövs cirka 30 personer för att bemanna vårt uppdrag. Inom kort träffar vi vår uppdragsgivare för årets detaljplanering, mer information kommer så snart allt är klart.
Mer info »


Ons 9 jul:
Utbildningsmöjlighet för barn- och ungdomsledare
Helgen 30-31 augusti har GIBF en utbildningshelg med kurser på många olika nivåer.
 
Vi uppmanar alla barn- och ungdomsledare att ta chansen att ta nästa steg i tränarrollen.
 
För att gå en nivåutbildning krävs att man har gått en grundutbildning. Har du inte gjort detta kan du göra det onsdagen den 27 augusti.
 
Kurserna ingår i Svenska Innebandyförbundets nya utbildningsstege, där grön nivå motsvarar 6–9 år, blå 9–12 år och röd 12–16 år. Det finns dessutom en brun grundkurs för junior- och seniorledare.

Denna information skickas även ut i 
infobrevet till ledarna i helgen.


Mer info »


Mån 7 jul:
Nu kan ditt lag få matchställ med eget namn
I samband med att FBC Lerum byter leverantör från Adidas till Asics vad gäller skor och konfektion
till föreningen så erbjuder vi nu möjligheten för varje lag att skaffa egna matchställ med namntryck.

Efter att vårt herrlag förra säsongen tryckte namn på sina matchställ har många förfrågningar kommit,
från andra lag i föreningen, om att göra likadant. 
   Nu har FBC Lerum möjlighet att tillsammans
med Stadium och Asics erbjuda den lösningen. Om ett lag önskar egna matchställ med namntryck tar föreningen halva kostnaden. Resterande del står laget för.


Mer info »


Ons 2 jul:
Herrarna möter finska mästarna
Nu har lottningen till Czech Open kommit. Vårt herrlag som spelar i elitklassen ställs i gruppspelet mot bland annat det finska mästarlaget Happee.

Happee som kommer från staden Jyväskylä blev för första gången finska mästare efter att ha slagit Classic med 3-1 i matcher.

Övriga lag är Tatran Omlux Stresovice och FbS Bohemian från Tjeckien. Stresovice vann den tjeckiska ligan, men förlorade i finalen. Bohemians blev sjua i tabellen och åkte ut direkt i kvarten.

Czech Open avgörs i Prag 14–17 augusti.

Mer info »


Mån 30 jun:
Så här utnyttjar du Stadium-avtalet på bästa sätt
Vårt nya avtal med Stadium innebär fina rabatter och erbjudanden. Allt du som medlem behöver göra för att få tillgång till dessa förmåner är att registrera dig som "Stadium Member". 

Dessutom kan du genom att registera dig som FBC-medlem även ge klubben en extra bonus - utan att det påverkar dina egna bonuspoäng.
 
Här får du en beskrivning om hur du i två steg om hur 
du på två minuter ansluter dig till bonussystemet och samtidigt ger FBC möjlighet till en extra inkomst. Se det som en sponsring, klubbar som är duktiga på det här kan också få en väldigt fin bonus. Och bonusen kommer medlemmarna till godo.

Mer info »


Sön 29 jun:
Summer Camp snart helt fullbokat
Anmälningstiden till Summer Camp har passerat och vi har nu bara ett fåtal platser kvar i vissa av grupperna. 

I en grupp (Pojkar födda 2002 och 2003) är det redan fullt. Du som inte vill missa sommarens kanske roligaste vecka bör anmäla dig nu direkt.


Mer info »


Tis 24 jun:
Nu samlar vi in 30 års innebandyhistoria
Historien började i Lerums IBF 1984 och under årens lopp har föreningen genom en rad sammanslagningar vävts samman till den klubb som FBC Lerum är idag. Gråbo IBF, 0302 Innebandy, IBK Pantern, Stenkullens IBK, Tollereds IF och Stamsjöns IBK är alla en del av FBC. Inför vårt 30-årsjubileum i september behöver vi hjälp med historieskildringen och nu efterlyser vi olika typer av saker, inte minst fotografier.

Det här meddelandet är speciellt till dig som varit med i någon av dessa föreningar. Vi hoppas att du som bär på intressanta historier och har sparat på prylar vill höra av dig till oss. Kanske är detta en anledning till att rensa lite i förrådet. Allt från klubbarnas historia är av intresse. Är det saker du inte vill bli av med hoppas vi ändå att vi får låna dem för avfotografering.

Mer info »


Mån 23 jun:
Peter Sallén assisterar Jonny i herrlaget
Herrlaget fortsätter att förstärka inför det allsvenska äventyret. Denna gång har sportchef Mattias Flodén fått klart med ett nytt namn på ledarsidan. Det är Peter Sallén, som spelat i Superligan med Pixbo, som nu tar steget över sargen och assisterar Jonny Paridon som tränare för herrarnas A-lag.

Efter sju år på seniornivå i Pixbo och två i Lindås var centern redan i fjol på väg att sajna för FBC. De gamla lagkamraterna från Mölnlyckeklubben fick honom att börja träna med herrlaget. Och trots att han till slut istället valde spel i Brønderslev i den danska ligan, så fortsatte han att träna med FBC någon gång i veckan.

Sportchef Flodén är mycket nöjd över att ha lockat Sallén till klubben:
”Han är en seriös, noggrann och lugn person med en analytisk förmåga. Han har en tydlig syn på hur han vill utveckla laget både på grupp- och individnivå. Jag är övertygad om att det här blir ett framgångsrikt samarbete.”

Mer info »

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter » Huvudsponsor 


 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Facebook 

 Omröstningar 

Är du glad för det Allsvenska avancemanget?Resultat »

Tidigare omröstningar »


 Spela för FBC Lerum 


 ProteamOnline 

Gör som FBC Lerum, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »