FBC LERUM 
 SPORTSLIGT 
 ARRANGEMANG 
 MARKNAD 
 ADMIN 
 


 Kontakta oss 
Adress:
FBC Lerum
Ekollonvägen10
44350Lerum

E-post:
info@fbclerum.se

Mer information »

 Välkommen till FBC Lerum! 

 Nyheter 

Fre 19 dec:
Nypremiär och serien vänder
FBC Lerums allsvenska lag kör imorgon, lördag, igång seriespelet igen efter VM-uppehållet.
Nypremiär alldeles innan ett nytt uppehåll mot suveräna serieledande Karlstad är en utmaning som heter duga. Dessutom ser det ut som att Karlstad får tillbaka Tom Colling efter skada och vårt herrlag har ett par tongivande spelare borta pga operation och skador.
Låter alltså som en mycket tuff bortamatch men vi lovar att vårt favoritgäng kommer att vara laddade till tänderna för att göra en minst lika bra insats som i seriepremiären då det endast blev uddamålsseger för Karlstad. Vem vet vad det kan räcka till...!?
Klockan 14 startar matchen - följ den på innebandy.seFre 12 dec:
Välkommen till Back 2 Basic

Nu är det dags för småmålsturningen Back 2 Basic. Vi hoppas att du och dina vänner vill vara med och fira ut innebandyåret på traditionellt sätt i Rydsbergshallen den 30 december.

Mer info »


Tor 11 dec:
VM, dag 7: Sätt nytt klubbrekord i Asics monter

Under VM hittar du även representanter från FBC i Asics monter. Där kan du kolla in de senaste produkterna och även testa din snabbhet och jämföra dig med några av landslagsspelarna.

Mer info »


Ons 10 dec:
VM, dag 6: Massor av kul i Fun Zone

I morgon öppnar Fun Zone på Svenska Mässan. Som du ser är FBC-montern redan på plats. Kom gärna förbi och hälsa på. Eller kolla in produkterna i den stora Asicsmontern. Eller spela spel i Game Zone. Eller titta på Bagheeras uppvisningsträningar i helgen (12.00–13.30 både på lördag och söndag) Eller se våra ungdomslag spela seriematcher. Det finns helt enkelt massor att göra i Fun Zone.

Mer info »


Sön 7 dec:
VM, dag 3: I händelsernas centrum


Sekretariatet i VM är placerat mellan lagens avbytarbänkar. Och där hittar vi ett gäng kända ansikten. Frank Pihlström, Ove Hallberg och Hans Göransson från FBC är den del av ”Team 1” och de har redan fått chansen att jobba på några riktigt intressanta matcher.


Mer info »


Lör 6 dec:
VM, dag 2: Uppvisningsmatch med Friends
Ett par timmar innan dagens VM-premiär för Sverige var en duo från FBC i farten på Scandinaviums blågröna matta. Peter Runnestig och Helena Klintberg deltog i en uppvisningsmatch med Friends tillsammans med bland andra John Alvbåge, Eddie Bengtsson och Anton Hysén. 
Mer info »


Fre 5 dec:
VM, dag 1: Invigningen

Fyra av våra ungdomslag deltog i dag i invigningen av innebandy-VM. De fick äran att föra var sin nationsflagga från Gustav Adolfs Torg till Götaplatsen där de överlämnades till respektive landslag.

Mer info »


Tor 4 dec:
Publikfest mot USA

Domare Andreas Lybacken sammanfattade kvällen väldigt bra: "Bättre än så här blir det inte". Rydsberghallen var fylld med så mycket folk som det är möjligt. Vi genomför ett arrangemang som är maximalt med tanke på förutsättningarna. Och det var en kul vänskapsmatch att titta på. 

Det finns stora möjligheter att utveckla ännu vassare innebandyarrangemang i Lerum, men idag slog vi huvudet i taket. Vi kan mycket riktigt inte göra det bättre. Passande nog skedde detta bara några timmar efter att Lerums kommunalfullmäktige klubbat igenom en budget som innefattar en ny hall. 

Mer info »

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter » Huvudsponsor 


 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Facebook 

 Omröstningar 

Är du glad för det Allsvenska avancemanget?Resultat »

Tidigare omröstningar »


 Spela för FBC Lerum 


 ProteamOnline 

Gör som FBC Lerum, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »