FBC LERUM 
 SPORTSLIGT 
 ARRANGEMANG 
 MARKNAD 
 ADMIN 
 


 Kontakta oss 
Adress:
FBC Lerum
Ekollonvägen10
44350Lerum

E-post:
info@fbclerum.se

Mer information »

 Välkommen till FBC Lerum! 

 Nyheter 

Fre 28 nov:
Beställ profilkläder med namntryck

Asics är vår nya leverantör av konfektion. I sortimentet finns träningströjor, shorts, strumpor, overallsjacka i två modeller, overallsbyxor, och väskor i två storlekar.

Hela sortimentet – med undantag för damshorts och overallsjacka med kort dragkedja – finns att köpa på Stadium i Allum. 
   Du kan även beställa T-shirt, overallsjacka eller väska med namntryck. Tryck på T-shirt och overallsjacka kostar 60 kr och görs med namnet (efternamn eller förnamn) med stora bokstäver längst ner på ryggen. Tryck på väska kostar 40 kr.

Mer info »


Mån 24 nov:
FBC Lerums julbord

Mer info »


Sön 23 nov:
Det här var tjejerna värda!
Precis som i lördags mot Partille fick publiken se en riktigt spännande fight mellan derbyrivalerna FBC Lerum och Floda. Matchen slutade 3-2 till hemmafavoriterna efter det att Elin Lundblad klivit fram och först kvitterat till 2-2 efter 16:17 i den tredje perioden och sedan avgjort matchen tjugofyra sekunder in i sudden-deathspelet.
 
I den första perioden var Floda det något bättre laget. FBC hade svårt att komma rätt i positionsspelet och ofta bjöds Floda på spelvändningar. Tack vare en utmärkt Lisa Thunell i målet kunde ändå FBC få med sig ett 1-1 resultat efter den första perioden.

Mer info »


Sön 23 nov:
Summering efter halva serien
FBC Lerums herrar har haft en "hellweek" med tre matcher på en vecka och visst hade vi hoppats på poäng även i bortamatchen mot Jönköping. Ett Jönköping som blandat sina insatser hittills under säsongen men i dagens möte var det ingen tvekan om att det forna superligelaget var klart bättre.
 
Det rann iväg till hela 11-3 efter periodsiffrorna 2-0, 4-1, 5-2 och då kan det så ut som att Lerum hade häng på Jönköping men faktum är att Jönköping var starkare och snabbare hela matchen.
 

Mer info »


Sön 23 nov:
Du ska väl se prestigederbyt i eftermiddag?
Klockan 17.00 i dag är det dags för prestigederbyt mot Floda IBK. Trots att FBC-tjejerna spelade match mot serieledande Partille i går tror tränare Lennart Isaksson på seger.
– Jag hävdar att vi är bäst fysiskt tränade i damtvåan och bara det borgar för att vi ska klara två matcher på två dagar utan problem. Det är ju inte vilka matcher som helst heller, så den mentala biten kommer inte att vara något problem. Sedan fick vi ett rejält kvitto på hur duktiga vi är igår i matchen mot Partille, säger Lelle.

Mer info »


Sön 23 nov:
Publiken bjöds på valuta för pengarna
Det spelas inga bra innebandymatcher i damtvåan i år, låter det från sina håll. Nä hä! De som hade den uppfattningen hoppas jag var på plats i Lexby idrottshall igår lördag och tittade på Partille-FBC Lerum. 

Det var en intensiv, fartfylld, spännande match fylld med kraftfullt spel, härliga närkamper och uppfinningsrikt kombinationsspel.
 
FBC gjorde något av årets match i två och en halv period, men för att gå segrande mot serieledarna hade det behövts än mer än så.

Mer info »


Lör 22 nov:
Kapten Antonia om säsongens viktigaste helg
"Ända sedan spelschemat släpptes i somras är det den här helgen man fruktat, längtat och fasat efter. Två derbyn på samma helg. Var det någon på förbundet som ville utmana oss lite extra? Vi tackar och taggar inför säsongens utan tvekan viktigaste helg. Partille på lördagen och Floda på söndagen. 

Partille är ju helt klart det tuffaste motståndet av de två lagen. Partille, som tog klivet upp från trean förra året, har i princip bytt ut hela truppen och gått ut kaxigt och tänker nu gå rätt upp i division 1. Utan att passera gå. Riktigt härligt tycker jag, då blir motivationen från vår sida bara större och vi får ändå räknas som underdogs inför matchen." 

Mer info »


Lör 22 nov:
Lagkapten Olofsson förlänger

Efter en konstruktiv dialog står det klart att lagkapten Anton Olofsson förlänger sitt avtal med FBC Lerum. Anton är, likt många andra i A-truppen, fostrad i föreningen och har vandrat genom våra ungdomslag upp till representationslaget.

De senaste två säsongerna har han blommat ut rejält och blivit en betydelsefull spelare. 2012/2013 dominerade Anton i serien U20 Elit samt tog en ordinarie plats i A-laget följt av förra säsongens succé där han var en tongivande spelare under såväl serie- som kvalspel och bidrog till det allsvenska avancemanget.Mer info »

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter » Huvudsponsor 


 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Facebook 

 Omröstningar 

Är du glad för det Allsvenska avancemanget?Resultat »

Tidigare omröstningar »


 Spela för FBC Lerum 


 ProteamOnline 

Gör som FBC Lerum, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »