FBC LERUM 
 SPORTSLIGT 
 ARRANGEMANG 
 MARKNAD 
 ADMIN 
 


 Kontakta oss 
Adress:
FBC Lerum
Ekollonvägen10
44350Lerum

E-post:
info@fbclerum.se

Mer information »

 Välkommen till FBC Lerum! 

 Nyheter 

Tis 2 sep:
Vill du vara med och utveckla våra herrjuniorer?
Vi har flera unga A-lagsspelare som är starkt involverade i klubben som ledare. En av dem är Pontus Persson som är tränare för herrjuniorerna. 
 
Nu söker vi efter en person som skulle kunna tänka sig att tillsammans med Pontus leda laget under de kommande säsongerna.
   Då Pontus själv spelar så behöver vi en stark kraft som har möjlighet till hög närvaro på både träningar och matcher.
 
Herrjuniorlaget består av killar mellan 15 och 19 år. Vårt mål är att ge spelarna en bra utbildning och på så sätt en möjlighet att fortsätta satsa på sin idrott.
   Men ett lika viktigt mål är att vi vill behålla spelarna i klubben och idrotten i en ålder då mycket annat lockar – både gott och ont. Detta lag är navet i herrjuniorverksamheten vilket gör att denna roll är viktig för många.

Mer info »


Lör 30 aug:
Damer: Förlust mot Röke – bronsmatch i morgon

I helgen befinner sig våra damer i Karlstad och där ska de försöka försvara titeln i Kallsta Opens division II-klass. På denna plats följer vi laget under helgen och sidan uppdateras med det senaste inlägget längst upp.

Mer info »


Fre 29 aug:
Damer: Kallsta Open - del 1

I helgen befinner sig våra damer i Karlstad och där ska de försöka försvara titeln i Kallsta Opens division II-klass. På denna plats följer vi laget under helgen och sidan uppdateras med det senaste inlägget längst upp.

Mer info »


Fre 29 aug:
Beställ matchställ nu och få dem till seriestart
I samband med att FBC Lerum byter leverantör från till Asics vad gäller skor och konfektion till föreningen så erbjuder vi nu möjligheten för varje lag att skaffa egna matchställ med namntryck.

Beställer ni senast på tisdagen den 9 september så kommer ni att kunna ha era nya dräkter till seriepremiären.
 
Efter att vårt herrlag förra säsongen tryckte namn på sina matchställ har många förfrågningar kommit,
från andra lag i föreningen, om att göra likadant. 
   Nu har FBC Lerum möjlighet att tillsammans
med Stadium och Asics erbjuda den lösningen. Om ett lag önskar egna matchställ med namntryck tar föreningen halva kostnaden. Resterande del står laget för.

Mer info »


Tor 28 aug:
Lisa Thunell uttagen till landslagssamling
Vi nås av ett glädjande besked från landslagsledningen. Damlagets målvakt Lisa Thunell har tagits ut i U19-landslagstruppen och ska vara med på ett träningsläger på Bosön 8–11 september.

Totalt är 34 spelare uttagna i förbundskapten Åsa Karlssons trupp. 
– Alla spelare som varit med förut får en viktig roll med sin rutin. De vet hur allt går till på lägret och ska få övriga spelare att känna sig trygga då det är mycket nytt och många intryck, avslöjar Åsa till innebandy.se.

Men för Lisas del är det första landslagserfarenheten och beskedet låg och väntade när hon kom hem.
– Asså jag kom hem från första dagen i skolan och när jag öppnade brevlådan så låg brevet där, längst upp och jag fick en chock typ! Sen blev jag ju såklart jätteglad och kunde knappt sitta stil, säger Lisa skrattande.

Mer info »


Ons 27 aug:
Snart börjar innebandyskolan för barn födda 2008


I vår innebandyskola Bagheera blandar vi innebandylek med motorisk träning. Vi arbetar efter en beprövad modell som är populär hos både barn och föräldrar. Höstterminen påbörjas med upprop i Lerum den 27 september och Gråbo den 28 september.

Mer info »


Tis 26 aug:
En damsektion – tillsammans

Ett nytt samarbete har inletts i FBC Lerum. Efter ett antal år med spelarbrist på damsidan så blåser nu vindens förändringar. Tisdagen den 19 augusti hölls den första gemensamma träningen för FBC Lerums två seniorlag, A-laget och Utvecklingslaget (Div III).

En lärlingsgrupp från utvecklingslaget har under sommaren tränat med A-laget, nu tar vi det ett steg längre. Två pass i veckan kommer lagen nu träna tillsammans för att få en större bredd på tränigarna, men också för att få en större gemenskap och ett minskat avstånd mellan lagen.

Mer info »


Mån 25 aug:
Klubbdagarna på Stadium flyttas till september
De planerade klubbdagarna denna veckan flyttas till en helg i september. Datum bestäms inom kort och vi informerar här på hemsidan och på Facebook så fort det är klart. 

På klubbdagen kommer vi att erbjudas 20 procents rabatt på alla varor i butiken (förutom vårt eget träningssortiment som redan är rabatterat).
 
Men om du redan nu behöver köpa in till exempel en ny klubba eller nya skor så får du dessutom 20 procents rabatt på hela Stadiums sortiment för inomhussport vid ett tillfälle. För att få ut den rabatten skall du skriva ut den här inbjudan och ta med dig till butiken. Eller så skickar du ordet TEAM i ett sms till nummer 71120, då får du en inbjudan (som berättigar till rabatten) till din telefon.
 
Glöm inte heller att registera dig som Stadium Member och att koppla ditt medlemsskap till FBC Lerum. Det ger både dig och klubben fördelar. Läs mer här nedanför.

Mer info »

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter » Huvudsponsor 


 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Facebook 

 Omröstningar 

Är du glad för det Allsvenska avancemanget?Resultat »

Tidigare omröstningar »


 Spela för FBC Lerum 


 ProteamOnline 

Gör som FBC Lerum, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »