FBC LERUM 
 SPORTSLIGT 
 ARRANGEMANG 
 MARKNAD 
 ADMIN 
 


 Kontakta oss 
Adress:
FBC Lerum
Ekollonvägen10
44350Lerum

E-post:
info@fbclerum.se

Mer information »

 Välkommen till FBC Lerum! 

 Nyheter 

Ons 29 okt:
Lisa Thunell uttagen i U19-landslaget
FBC Lerum har fått sin andra landslagsspelare. Efter Viktor Wedlin (2008) är det nu dags för ännu en målvakt att resa iväg med U19-landslaget på turnering. För några veckor sedan fick Lisa Thunell reda på att hon "bara" tagits ut som reserv. Då var hon väldigt besviken, men idag skiner hon som en sol, efter att just ha fått beskedet att hon får åka med till Tjeckien.
 
– Det känns helt sjukt kul! Om det var ofattbart att få brevet till Bosön, är det här hundra gånger större, hehe. Jag är verkligen jätteglad, det är som om det vore en dröm. Jag ska verkligen ta vara på den här chansen. Det blir nog en riktigt rolig erfarenhet om inte annat. Jag ska bara njuta av allting, säger Lisa med ett brett leende.

Mer info »


Tis 28 okt:
Jullovets bästa jobb
Gothia Cup söker ungdomar från FBC Lerum som vill sitta i sekretariat den 3-6 januari i Valhalla - där det är mest puls under cupen

Passa på att jobba och njut av innebandy under lovet. Ersättning per match utgår och ni får gärna vara två som anmäler er tillsammans. Klubben fixar "Sek-utbildning" om det finns intresse. 
Maila event@fbclerum.se för att anmäla er eller om ni har frågor.Sön 26 okt:
Antonia: "Tack till alla som stöttar oss"
Trots ett grymt stöd idag från Camp FBC och publiken räckte det inte till för tjejerna idag. Damerna förlorade dagens toppmöte mot Lindås med 1-3.  Det var en missnöjd kapten Antonia Lundgren som talade med hemsidans reporter direkt efter förlusten.

– Vi var många som var sura och svor i omklädningsrummet efter matchen. Att tappa två mål när det är en sekund kvar av två perioder ska inte gå. Vi är för nonchalanta i två lägen och det är därför vi släpper in fler mål än dem, säger Antonia.

Mer info »


Sön 26 okt:
Det var ju det där med de små marginalerna...
Det blev förlust för FBC i damernas division 2 på söndagkvällen. Lindås stod för motståndet och kunde tack vare ett mycket starkt försvarsspel vinna matchen med 3-1. Genom att göra mål efter 20:00 i den första perioden (1-1) och efter 19:59 i den andra perioden (1-3) så lade man grunden till vinsten. Små marginaler minsann!
 
FBC:s mål (1-0) gjordes av Alexandra Johannesson, efter skott från Emilia Johannesson. Emilia och Alex var tillsammans med Sara Grafström hemmalagets tre bästa spelare.

Mer info »


Sön 26 okt:
"Målvakterna har varit lysande"
Lennart Isaksson är laddad inför dagens match som blir det första riktiga testet på var årets upplaga av FBC Lerum Dam 2 står. 
– Guldheden, Göteborg och Kärra är lag som vi ska slå, lag som kommer att tillhöra den nedre delen av tabellen. Lindås är tippade topp-3 av så gott som alla serietippare. Nu börjar vi möta toppkonkurrenterna – nu börjar serien på riktigt. 

Mer info »


Sön 26 okt:
Dagens matchprogram Damer
Dagens matchprogram fins att ladda ner på http://bit.ly/1uMVyEq
Mer info »


Lör 25 okt:
Intervjuer och alla mål efter herrarnas seger

MG Live bjuder på intervjuer med Jonny Paridon och Peter Runnestig efter gårdagens härliga seger mot Åby Oilers. Dessutom ett sammandrag med alla målen.

Runnestig > https://vimeo.com/110052584
Paridon > https://vimeo.com/110053168

Mer info »


Lör 25 okt:
Alex: "Vi kan så mycket mycket mer"
Det här är en helg med få hemmamatcher. Men på söndag eftermiddag finns det möjlighet att stilla innebandyabstinensen. 

Förhoppningsvis blir det många som tar sig till Rydberg klockan 17.00 för att kolla in när damerna tar emot Lindås, i vad som på förhand ser ut att kunna bli en riktigt spännande match. 
 
Lagkapten Antonia Lundgren har tagit ett snack med kollegan Alexandra Johannesson.

Mer info »

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter » Huvudsponsor 


 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Facebook 

 Omröstningar 

Är du glad för det Allsvenska avancemanget?Resultat »

Tidigare omröstningar »


 Spela för FBC Lerum 


 ProteamOnline 

Gör som FBC Lerum, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »