FBC LERUM 
 SPORTSLIGT 
 ARRANGEMANG 
 MARKNAD 
 ADMIN 
 


 Kontakta oss 
Adress:
FBC Lerum
Ekollonvägen10
44350Lerum

E-post:
info@fbclerum.se

Mer information »

 Välkommen till FBC Lerum! 

 Nyheter 

Lör 25 okt:
Alex: "Vi kan så mycket mycket mer"
Det här är en helg med få hemmamatcher. Men på söndag eftermiddag finns det möjlighet att stilla innebandyabstinensen. 

Förhoppningsvis blir det många som tar sig till Rydberg klockan 17.00 för att kolla in när damerna tar emot Lindås, i vad som på förhand ser ut att kunna bli en riktigt spännande match. 
 
Lagkapten Antonia Lundgren har tagit ett snack med kollegan Alexandra Johannesson.

Mer info »


Lör 25 okt:
Så följer du dagens allsvenska match

I dag spelar våra herrar borta mot Åby IBK i Norrköping. Åby ligger för närvarande på näst sista plats i serien, med fyra poäng – två mindre än FBC Lerum. Är du själv inte på väg tvärs genom landet vid det här laget återstår tre alternativ om du vill följa matchen.

Mer info »


Fre 24 okt:
William siktar på tre poäng mot Åby
I morgon lördag är det dags för en intressant bortamatch mot Åby. Som uppladdning tar vi ett snack med William Lindh som i somras kom från Pixbo. Efter sex omgångar leder han Pantertoppen, där vi varje match utser de tre bästa spelarna. 

Du har så  här långt fått ihop inte mindre än åtta poäng, en mer än Simon Bjerthin. Är du nöjd med vad du själv presterat?
– Jag är inte missnöjd men hade ändå velat få ut lite mer än vad jag fått än så länge. Förra säsongen var jag oerhört jämn, men i år har jag nog gjort lika många misstag som jag gjorde på hela förra året. Fast samtidigt är det ju helt klart högre nivå på...

Mer info »


Fre 24 okt:
Höstlovscamp i tre dagar nästa vecka
 
Höstlovet avslutas med tre heldagar fyllda med innebandy för de födda 2003–2006. Det blir några dagar med en massa innebandy och annat kul.

Mer info »


Fre 24 okt:
SSL Elite Training på måndag och tisdag
Höstlovet inleds med två heldagar med innebandy för de födda 2000–2002. Träningarna planeras av A-lagets lagkapten Anton Olofsson och tillsammans med sina ledare utlovar han några riktigt intensiva dagar.
 
På måndag och tisdag är det alltså dags för andra upplagan av SSL Elite Training.

Mer info »


Tor 23 okt:
Du har väl läst höstens upplaga av FBC-magasinet?

I går kom höstens utgåva av FBC-magasinet. Det distribuerades i går tillsammans med Lerums Tidning till alla hushåll i Lerums Kommun. 


Mer info »


Tor 23 okt:
Dags för distriktslags-SM för 15-åringar

I helgen är det dags för ett antal spelare från FBC Lerum att resa med distrikstslaget till Umeå. SDF-SM är innebandyns motsvarighet till TV-pucken och göteborgslagen ställs mot motståndare från hela landet. 

Mer info »


Ons 22 okt:
Gyllander mediadrillade våra allsvenska spelare
 

Med herrlaget halvvägs på väg mot superligamålet märker vi av ett tydligt ökande intresse från media. I kväll fick spelarna och ledarna lyssna till Peter Gyllander som under många år jobbat som sportjournalist på Radiosporten och senare även varit kommunikationschef på Frölunda Hockey. 

Gyllander träffade herrarnas A-lagstrupp på Torpskolan och delade under 45 minuter minuter med sig av sina erfarenheter. Han menar att ett framgångsrikt mediaarbete handlar om att rätt person ska säga rätt saker vid rätt tillfälle. Och om att medverka i så många mediekanaler som möjligt. Han nämner speciellt Twitter, och menar att det är den viktigaste moderna kanalen för att nå ut till media.

Mer info »

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter » Huvudsponsor 


 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Facebook 

 Omröstningar 

Är du glad för det Allsvenska avancemanget?Resultat »

Tidigare omröstningar »


 Spela för FBC Lerum 


 ProteamOnline 

Gör som FBC Lerum, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »