FBC LERUM 
 SPORTSLIGT 
 ARRANGEMANG 
 MARKNAD 
 ADMIN 
 


 Kontakta oss 
Adress:
FBC Lerum
Ekollonvägen10
44350Lerum

E-post:
info@fbclerum.se

Mer information »

 Välkommen till FBC Lerum! 

 Nyheter 

Lör 22 nov:
Kapten Antonia om säsongens viktigaste helg
"Ända sedan spelschemat släpptes i somras är det den här helgen man fruktat, längtat och fasat efter. Två derbyn på samma helg. Var det någon på förbundet som ville utmana oss lite extra? Vi tackar och taggar inför säsongens utan tvekan viktigaste helg. Partille på lördagen och Floda på söndagen. 

Partille är ju helt klart det tuffaste motståndet av de två lagen. Partille, som tog klivet upp från trean förra året, har i princip bytt ut hela truppen och gått ut kaxigt och tänker nu gå rätt upp i division 1. Utan att passera gå. Riktigt härligt tycker jag, då blir motivationen från vår sida bara större och vi får ändå räknas som underdogs inför matchen." 

Mer info »


Lör 22 nov:
Lagkapten Olofsson förlänger

Efter en konstruktiv dialog står det klart att lagkapten Anton Olofsson förlänger sitt avtal med FBC Lerum. Anton är, likt många andra i A-truppen, fostrad i föreningen och har vandrat genom våra ungdomslag upp till representationslaget.

De senaste två säsongerna har han blommat ut rejält och blivit en betydelsefull spelare. 2012/2013 dominerade Anton i serien U20 Elit samt tog en ordinarie plats i A-laget följt av förra säsongens succé där han var en tongivande spelare under såväl serie- som kvalspel och bidrog till det allsvenska avancemanget.Mer info »


Ons 19 nov:
Bjerthin: "Vi känns mer som ett lag nu"
Simon Bjerthin är en av spelarna i täten av Pantertoppen och "Simme" är full med självförtroende inför matchen mot Malmö FBC – som faktiskt är den sista hemmamatchen det här året för herrarna.
– Det känns som vi blivit mer ett lag nu. Alla vet vad vi ska göra och det blir stabila laginsatser.

Och det är fler spelare som får chansen nu...
– Ja, det är positivt att vi kan starta med fler spelare och kan ju alltid gå ner på folk om det behövs. 
Och när vi gått runt på fler spelare har det fungerat mycket bättre från start.

Ja, efter lite strul under de första matcherna har vi nu sett FBC dominera från start, är det något mer som ligger bakom denna förändring?
– Vi har blivit bättre på att fokusera på uppvärmningarna. I början var det lite sjabbigt, speciellt på bortaplan. Som mot Lindås... Men nu har vi fått in ett bra go och sen kör vi från det.

Mer info »


Ons 19 nov:
Julklappsdag på Stadium i Allum

Tisdagen den 25 november, mellan klockan 10.00-20.00, kommer FBC Lerum att ha julklappsdag på Stadium Allum. Denna kväll har alla medlemmar i föreningen 20% rabatt på allt i butiken – med undantag för föreningskläderna som alltid är rabatterade för medlemmar.​ 

Mer info »


Ons 19 nov:
Vi behöver din hjälp i FunZone under VM
Ta tillfället och upplev innebandy VM på nära håll och hjälp klubben i vår egna monter i FunZone den 11-14 december.
 
FBC Lerum är en av 11 föreningar i förbundet som får ställa ut och visa upp sin verksamhet under de sista dagarna på VM. Alla deltagare kommer att gå in till Scandinavium via Mässan och den FunZone med många olika aktiviteter. 
 

Mer info »


Mån 17 nov:
"Jonas-effekten"
Ibland behöver det skakas om ordentligt, för att hitta nya vägar framåt. Det var mycket nytt i FBC:s damlag till matchen mot Walkesborg. Först och främst var det två Lundblad-comebacker. Jonas Lundblad tackade föregående vecka ja till att åter gå in som en av två tränare för damlaget och Elin Lundblad gjorde comeback efter tre matchers frånvaro p g a skada och sjukdom. Det blev två mycket lyckade återseenden för laget! Jonas coachade hem en seger och Elin gjorde tre stycken mål! Walkesborg kunde besegras med hela 11-3 till slut.
Mer info »


Sön 16 nov:
Första trepoängaren på hemmaplan

Äntligen hade våra allsvenska herrar marginalerna på sin sida när man på söndagseftermiddagen vann den mycket viktiga matchen mot värmländska Skoghall. Det blev 5-4 efter att FBC lett med hela 5-1 en bit in i andra perioden. Periodsiffrorna blev 3-1, 2-2, 0-1.

Precis som i förra helgens match gör de rödklädda en fantastiskt bra förstaperiod. Skoghall fick inte en sekund över för att behandla eller leverera bollen i lugn och ro när FBC:s höga press betalade sig. Även målen ramlade in och det första efter  4.17 när Pontus Persson serverades av William Lindh.


Mer info »


Sön 16 nov:
Seger för Herr 4
Föreningens "old boys", spelarna i Herr 4-laget visade under söndag förmiddag hur viktigt det är med rutin när Hindås besegredes med 10-6. I en het och tempofylld match höll sig hemmaspelarna kyligast och kunde manövrera ut sina motståndare. Poängbäst för dagen blev Henrik "Dimman" Dimberg med fem mål och en assist, tätt följd av Mikael Skager med ett mål och fyra assist. Övriga mål gjordes av Joni Perhonen 2, Robin Lubbe och kapten Andreas "Ankan" Sandberg.


« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter » Huvudsponsor 


 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Facebook 

 Omröstningar 

Är du glad för det Allsvenska avancemanget?Resultat »

Tidigare omröstningar »


 Spela för FBC Lerum 


 ProteamOnline 

Gör som FBC Lerum, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »