Allmän info 
 Göteborg Cup 2014 
 Anmälan 
 Kontakta oss 
Adress:
Göteborg Cup
Södra Sälöfjordsg.29
418 73Göteborg

Besöksadress:
Södra Sälöfjordsg. 29

Telefon:
031-547071

Fax:
031-547074

E-post:
info@goteborgcup.se

Mer information »

 Välkommen till Göteborg Cup! 

Välkommen till ProteamOnline!Välkomna till 2014 års upplaga av Göteborg Cup Innebandy.
Årets cup spelas 1 - 4 maj.

Här hittar ni all information ni behöver om cupen. Vilka klasser som finns, vilka hallar man spelar i och mycket annat. Ni hittar även information och samman-ställningar från tidigare års cuper.
 
Välkomna till ett soligt Göteborg!
 
 
 


 Nyheter 

Fre 18 apr:
Förändringar i spelschemat
Vi presenterade på skärtorsdagen spelschemat för Göteborg Cup 2014. Tyvärr hade vi av misstag inte tagit den hänsyn som vi utlovat föreningarna från Mölndal och Härryda då dessa inte har ledigt från skolan den dagen. På grund av denna miss har vi tvingats göra en del förändringar i spelschemat beträffande fredagens matcher.
 
Se därför till att uppdatera dig om ditt lags spelschema ifall ni redan har hunnit skriva ut eller på annat sätt noterat de tider som först presenterades. I många klasser har inte det skett några förändringar alls, men ta ändå en extra koll.
 
Vi ber självklart om ursäkt för vårt misstag men tycker med facit i hand att de förändringar som skett har blivit till det bättre. Nu ser vi fram emot Göteborg Cup 2014 och hoppas att ni för detsamma med knappt två veckor kvar till start.



Fre 18 apr:
Vakans i F16 fylld!
Lindome IBK tog på långfredagen den vakanta platsen i Flickor 16 och således är Göteborg Cup 2014 komplett. Nu laddar vi batterierna i väntan på första tekning, den 1 maj är det dags att vara laddade.
 
Välkomna säger vi till alla de 159 anmälda lagen, vi hoppas att ni alla ska få en riktigt härlig cupupplevelse i Göteborg. Glöm heller inte av att gilla oss på Facebook och kika in på vår sida där.



Tor 17 apr:
Spelprogrammet klart!
Spelprogrammet för Göteborg Cup 2014 blev klart under torsdagen och finns nu uppe att beskåda. Du hittar det genom att klicka på Spelprogram/Resultat i menyn till vänster eller genom att klicka här.
 
Vi reserverar oss dock för att förändringar i spelschemat fortfarande kan ske även om målsättningen förstås är att undvika det.
 
Välkomna till Göteborg Cup 2014!



Tis 8 apr:
Vilka möter vi?
Det är alltid spännande att få reda på vilka lag som man möter i gruppspelet och nu kan vi presentera svaren på era funderingar. Gruppindelningen för Göteborg Cup 2014 är nämligen klar och ligger nu uppe i menyn till vänster. Där uppdateras också eventuella ändringar i gruppsammansättningen.
 
Läs hela nyheten för mer information kring gruppindelningen.

Mer info »


Tis 11 mar:
Anmäl er redan nu!
Då närmar vi oss årets upplaga av Göteborg Cup och den är inte ens två månader bort. Således närmar sig också sista anmälningsdag som är den 25 mars. Vänta dock inte till sista stund utan se till att anmäla er redan idag, anmälan hittar du i menyn till vänster.
 
Mer information kring Göteborg Cup hittar du under "Cupinformation" i menyn men vi kan meddela att den mycket populära spelarstatistiken kommer att finnas med även i årets upplaga för de tävlande klasserna. Det är bara ett av flera bra skäl att deltaga i Göteborg Cup 2014.

Välkomna med er anmälan!



Fre 7 mar:
Speltider 2:a maj
 
Det har kommit till vår kännedom att vissa kommuner har lagt en skoldag på klämdagen den 2:a maj. Detta berör framför allt föreningar från Mölndal och Härrydakommun.
Alla lag från dessa berörda kommuner kommer att vara spellediga på fredagen den 2:a maj fram till klockan 17:00.
 
Turneringen kommer att spelas som vanligt och detta kommer inte att påverka övriga lag.
 
 



Tor 28 nov:
Nytt hotell erbjudande
 
Vi är glada att kunna presentera ett helt nya hotell alternativ riktigt nära Lundbystrand för de deltagare som vill bo lite bekvämare eller för medföljande föräldrar och supportar.

Radisson Blu Riverside Hotell är ett helt nybyggt hotell med 265 moderna rum och sviter beläget endast 400 meter från Lundbystrand.
 
Läs mer om detta under fliken Boende i menyn till vänster eller genom att klicka nedan.
 



Sön 19 maj:
Datum för 2014 beslutat!
Det är nu beslutat att Göteborg Cup 2014 kommer att gå av stapeln 1 - 4 maj. Vi hoppas att alla lag återkommer då efter att ha haft en riktigt kul cup 2013 oavsett sportsliga resultatet.
 
Mer info och anmälningsformulär kommer upp framöver här på hemsidan. Du kan redan nu skicka in en intresseanmälan till info@goteborgcup.se, så skickar vi ut en inbjudan till er när den är upptryckt.


« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter »




 Samarbetspartners 

Visa »

 ProteamOnline 

Gör som Göteborg Cup, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!



Skapa egen hemsida »
Administration »