Meny 
 Kalendrar 
 Ledarmeny 
 Cafèverksamhet 
 Kontakta oss 
Adress:
Lindås Waves IBK
Gärdesvägen7
43651Hovås

Besöksadress:
X3M Arena vid Askims Sporthall

Telefon:
031 - 914411

E-post:
info@lindaswaves.se

Mer information »

 
 
 
 
 


 Nyheter 

Tis 15 apr:
Ny huvudtränare klar för herrarna
Lindås Waves har gjort klart med en ny huvudtränare för herrlaget.

- Jag är redo att tillsammans med klubben och truppen göra ett omtag och hitta tillbaks till en trupp med självförtroende. Det är hårt arbete från alla och en förnyad träningskultur som skall visa vägen, säger Lindås Waves nya huvudtränare Joacim Bernvid.

- Att signa Joacim som huvudtränare för vårt Allsvenska lag är den bästa presenten som ett 20 årsjubilerande Lindås Waves kan få. Vi är övertygade om att Joacims erfarenheter från SSL kommer att har stor betydelse för det Allsvenska lagets utveckling, säger klubbens ordförande Hans Göran Johansson.

Mer info »


Mån 14 apr:
Juniorsatsning med ny organisation och målsättning
Tomas Skantze och Peter Jacobsson 

- Lindås Waves satsar vidare på våra ungdomar med en utbyggd organisation för herrjuniorerna. Det innebär att vi skapar en U20 grupp och en Talanggrupp för att ge våra ungdomar 16-20 år möjligheter att utveckla sin innebandy. Vi kommer också under 2014 att bygga en ny organisation för våra damjuniorer säger ordföranden Hans Göran Johansson om nysatsningen på juniorverksamheten i klubben.
 
U20 laget 2014-2015 börjar ta form. U20 laget är Lindås Waves utvecklingslag och målsättningen är att fostra och forma spelare till vårt allsvenska lag genom en målmedveten elitförberedande träning. Laget kommer att formas av spelare födda 95-98 från Lindås Waves egna lovande ungdomsverksamhet. U20 laget kommer att spela i Juniorallsvenskan,  division 2 Göteborg och förhoppningsvis någon serie till.
 
En ny organisation är tillsatt till kommande säsong. Peter Jacobsson är tillsatt som ny huvudtränare för U20 och Tomas Skantze som sportchef för juniorverksamheten.  Diego Wijkander kommer att vara huvudtränare för Talanggruppen, men också ha en assisterande roll I U20. Under Mer info finns information om Lindås Waves juniorsatsning samt en kortare intervju med vår nya huvudtränare.

Mer info »


Sön 13 apr:
Lindås P98 segrare i Mölndalscupen
 
Tränare Diego Wijkander och lagkapten Hugo Bulling.
 
Mölndalscupen är kanske inte den största cupen i Västsverige men ett par lag håller riktigt bra klass.
Mölndal vann Örebrocupen förra veckan där även Lindome var med och förlorade sin kvartsfinal i slutminuterna mot erkänt duktiga Sirius. Vi fick även möjligheten att möta Växjö som besegrades relativt enkelt med 7-2.

Segern var p98´s andra i vår på lika många försök, seger i Warbergsspelen för två veckor sedan och nu seger i Mölndalscupen. Men i fredags började vi en storförlust, 1-6....
Mer info »


Tis 8 apr:
Damerna kvar i division 2 nästa säsong
Foto: Månesköld
 
Lindås förlorade även den andra kvalmatchen mot Pixbo, efter en svag första period, då Pixbo drog ifrån till 4-0. Lindås försökte sedan jobba sig in i matchen, men uppförsbacken var allt för stor mot ett tekniskt skickligt Pixbo. Slutresultatet blev tillslut 8-2. Matchens lirare utsågs #65 Josefin Wålinder till.

Under Mer info finns #6 Ida Börjessons matchreferat.

Mer info »


Sön 6 apr:
Spelare från Lindås i distriktlagen SDF17
 
I helgen, 10-13 april. spelas distriktlags-SM för 17-åringar (födda 96) i Helsingborg. Lindås Waves är den förening i som har flest representanter i Göteborgs herrjuniorlag.
 
Följande Lindåsspelare representerar Göteborg som forwards: Joakim Jansson, Anton Harrie, Axel Lindskog och Sebastian Bonasoni. Emil Salomonsson (född 97) är back i laget och Andreas Edström är en av två målvakter
 
I Göteborgs damjuniorlag ingår Josefin Wålinder (född 98) från Lindås.
 
Mer information här http://www.sdfsm.se/
 
 
 Lör 5 apr:
Returmöte mot Pixbo i kvalet till division 1
På söndag kl 16:00 i Wallenstamhallen i Mölnlycke möter damerna Pixbo Wallenstams farmarlag i andra kvalmatchen till division 1. Vågorna förlorade första matchen med 9-3 och har uppförsbacke mot Pixbo. Borta har varit bäst för Lindås Waves damer i kvalet, så gör man om bragden mot Craftstaden på söndag så finns chansen.Lör 5 apr:
Spring Cup avgörs i helgen
Spring Cup avgörs i helgen och på lördag spelar pojkar 04 och 05. På söndag spelar flickor 03 och pojkar 03.Mån 31 mar:
Lindås P98 segrare i Warbergsspelen


Ett stort grattis till Lindås P98 killar till en mycket bra genomförd turnering.
Lindås P98 vinner finalen på straffar mot ett tröttkört Norrköping, 1-1 efter full tid. Allt kan hända när det är straffavgörande men vår målvakt spikar igen och vi lyckas göra en straff på två försök med en straff till godo, vilket räcker till en "rättvis seger". En ny guldpokal till deras fina samling, stort Grattis!Sön 30 mar:
Tung uppförsbacke för damerna mot Pixbo
Foto: Månesköld
 
Lindås startar matchen bäst och tar även ledningen i matchen, men Pixbo hinner kvittera innan första perioden är slut. Sedan gör Pixbo två riktigt starka perioder där de utnyttjar våra misstag maximalt och vinner till slut matchen med 3-9. Matchens lirare utsågs #12 Emma Wessberg till, som även blev poängbäst med sina två assister. 

Lindås måste alltså hämta upp ett 6 måls underläge i andra kvalmatchen för att ha en chans att gå upp till division 1. 

Under Mer info finns #6 Ida Börjessons matchreferat. 

Mer info »


Fre 28 mar:
Lindås Waves damlag på väg till division 1
 
På söndag kl. 15.00 möter Lindås Waves damlag Pixbo Wallenstam i X3M Arena. Lagen kvalar till division 1 som är den näst högsta serien för daminnebandyn. Pixbo vill få upp sitt andralag i division 1 och Lindås damlag har under de senaste åren kommit allt närmare division 1. Den seriösa satsningen på våra unga tjejer som gjordes för några år sedan börjar nu ge resultat.
 
Läs mer och ta del av tränares och spelares tankar genom att klicka på rubriken.
 
 

Mer info »

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter »


 


  
Stödjer ungdomsidrotten i Göteborg
 

 Materialsponsor  

 Lindås på facebook 

 Läktarsponsorer 


 ProteamOnline 

Gör som Lindås Waves IBK, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »

 
 
 
 
  


 
 
 
 
 
    
Herr Herr Dam