Meny 
 Kalendrar 
 Ledarmeny 
 Cafèverksamhet 
 Kontakta oss 
Adress:
Lindås Waves IBK
Gärdesvägen7
43651Hovås

Besöksadress:
Salming arena vid Askims Sporthall

Telefon:
031 - 914411

E-post:
info@lindaswaves.se

Mer information »

 
 
 Nyheter 

Tor 18 sep:
Inför Allsvenska premiären


WavesTV träffade huvudtränare Joacim Bernvid inför premiärmatchen nu på lördag då man möter Åby borta.

 Mån 15 sep:
Vinst för damerna även i andra träningsmatchen
 Foto: Månesköld
 
Även söndagens träningsmatch, hemma mot Warberg IC:s division 2 lag, blev en jämn tillställning. Lindås hade dock en riktigt stark andra period där man tar ledningen och kan sedan hålla ifrån. Matchen slutar 3-2 efter mål av Amanda Hagqvist, Ellen Norrfjärd och Gabriella Månesköld.
 
Under Mer info finns ett kort referat av #6 Ida Börjesson. 

Mer info »


Mån 15 sep:
Fagerhult Habo segrare i inofficiella DM
Lindås inledde matchen på hälarna och bjöd på idel bolltapp i farliga ytor. Gästerna var kliniska i avsluten och kunde omgående rycka i målprotokollet. Först vid bortaledning 1-5 vaknade Vågorna och tog tag i matchen. Efter att ha kämpat sig till likaläge i tredje perioden tröt orken och Fagerhult kunde vinna matchen med 5-8.Sön 14 sep:
Damernas första träningsmatch avklarad
 Foto: Månesköld
 
Då har damerna spelat, och dessutom vunnit, sin första riktiga träningsmatch. Det blev en jämn tillställning i Halmstad Arena, där Lindås till slut drog det längsta strået och satte 4-5 målet med fyra minuter kvar att spela. Lindås hade dessutom fem olika målskyttar i Gabriella Månesköld, Sandra Ekdahl, Sandra Svensson, Amanda Karlberg och Ida Börjesson.
 
Under Mer info finns ett kort referat av #6 Ida Börjesson. 

Mer info »


Lör 13 sep:
USM kval F16 och P16 i helgen i Salming Arena
Lördag och söndag 13-14/9 spelas kval till USM för F16 och P16 (födda 98) i Salming Arena och Askims Sporthall. I flickgruppen spelar IBK Göteborg, Lindome IBK Pixbo Wallenstam IBF och Lindås Waves. Två lag går vidare till regionslutspel. I pojkgruppen spelar Lindome IBK, Stenungsund IBK och Lindås Waves, ett lag går vidare till regionslutspel.
 
Resultat hämta Du på nedan adress, flickorna är USM grupp 10 och pojkarna USM grupp 18
 
 
 Fre 12 sep:
Dubbelt upp för damerna i helgen
Damerna kommer alltså spela två träningsmatcher i helgen. Den första ligger på lördagen, borta mot Halmstad, som spelar i Hallands division 2. Den andra ligger på söndagen hemma i Salming arena mot Warberg IC:s division 2 lag, som även det spelar i Hallandsserien. Så kom och stötta damerna i deras första träningsmatch på hemmaplan på söndag kl. 12. 
Mer info »


Fre 12 sep:
Final i inofficella GM mot Fagerhult Habo
På lördag är det final i inofficiella GM för herrlag. Lindås Waves allsvenska herrlag möter Fagerhult Habo kl. 12.30 i Salming Arena. Välkomna!


Mån 8 sep:
Utbildning 2 oktober
Ny chans att anmäla sig till den mycket uppskattade utbildningen ”Akut omhändertagande & tejpning” som genomförs i samarbete med Sisu-Väst. Kursen vänder sig till alla ledare i Lindås Waves som vill känna sig trygga att agera vid en första insats om en skada inträffar på banan. Dessutom ger kursen deltagaren möjlighet att lära sig tejpa bl. a fotleder och knän. Salming Arena, lektionssal Amundön Torsdag 2 Oktober, kl 18.00 - 21.00 Instruktör är Janne Andblad (sjukgymnast Elfsborgs A-lag) Anmälan till ulfhagaeus@hotmail.com senast måndag 29 september


Sön 7 sep:
Cupframgångar i helgen för Waves
Glada miner i Linköping när Lindås Waves JAS lag vunnit över Sirius i Fatpipe Invitation.
Foto: U20
 
Innebandysäsongen börjar ta fart och i helgen har flera cuper avgjorts. Vårt JAS-lag, P99 och P01 åkte till Linköping för att spela Fatpipe Invitation, som är en av de bästa försäongscuperna.
 
Vårt JAS-lag segrade i finalen mot Sirius med 4-2. "Vi spelade fantastiskt bra i finalen och laget segrade säkert efter en 3-1 ledning efter den första perioden. Vi har spelat fem fulltidsmatcher i helgen och gått på 20 spelare under turneringen. Sirius är tippat att gå till Innebandyfesten och en av favoriterna i JSM. Vi har mött dem flera gånger och de är ett riktigt bra lag" svarar Peter Jacobsson när vi ringer upp honom på hemresan.
 
P99 åkte ur i gruppspelet medan P01 förlorade i semifinalen mot Karlstad IBF, som vann finalen mot Vöikers från Växjö.
 
Björnslaget har avgjorts i helgen och Lindås Waves är en av arrangörerna. Vårt division 2-lag gick till final mot Vänersborg. Det var många trötta ben i finalen och det blev förlust. Eftersom JAS-laget spelade i Linköping var det en liten trupp som krigade i Björnslaget. Damlaget och Damjuniorerna åkte ut i gruppspelet i damklassen. Ungdomsklasserna spelade i Salming Arena och Askims Sporthall och där vann Partille flickklassen och Stenungsund pojkklassen.

Mer info »


Lör 6 sep:
Ungdomsfinaler i Björnslaget i Salming Arena
 
 
Björnslaget har spelats i två dagar och på söndag är det dags för slutspel i alla klasser. På seniorsidan har herrlaget, som är en blandning från Allsvenska truppen och U20 vunnit sin grupp lätt och går vidare till slutspel i Lundby Strand. På damsidan ställde vi upp med två lag, Damerna och Damjuniorerna. Båda spelade jämna matcher men lyckades inte ta sig till slutspel.
Sammanfattningsvis herrlaget stor chans att nå långt i slutspelet.
 
Ungdomsklasserna spelas i Salming Arena och Askims Sporthall och alla lag går till slutspel på söndag. Kl 8 börjar F99-00, som möter IBF Göteborg. Pojkklassernas kvartsfinaler startar kl 9.
Finalspelet i Salming Arena börjar kl 14:00 med F15-16 och 15:00 spelar P15-16.
 
Björnslagets hemsida hittar Du genom att klicka på Björnslaget på lindaswaves.se
 
Välkommen till Salming Arena!


« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter »


 


  
Stödjer ungdomsidrotten i Göteborg
 

 Materialsponsor  

 Lindås på facebook 

 Läktarsponsorer 


 ProteamOnline 

Gör som Lindås Waves IBK, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »

 
 
 
 
  


 
 
 
 
 
    
Herr Herr Dam