Meny 
 Kalendrar 
 Ledarmeny 
 Cafèverksamhet 
 Kontakta oss 
Adress:
Lindås Waves IBK
Gärdesvägen7
43651Hovås

Besöksadress:
Salming arena vid Askims Sporthall

Telefon:
031 - 914411

E-post:
info@lindaswaves.se

Mer information »

 
 
 Nyheter 

Lör 30 aug:
Norska mästarna straffade vågorna
 
#21 Thomas Straette här i norska landslagdräkten var en av Sleviks
bästa i fredagens match i Salming Arena
 
Salming Arena gästades på fredagskvällen av de norska mästarna Slevik från Fredriksstad. Pga trafikproblem blev matchen förskjuten en timme, men ändå var det hyggligt med publik i hallen.
Slevik vann i våras den norska finalen mot förra veckans gäster Tunet med 8-7 och är norska mästare även på damsidan. Förra helgen vann Lindås Waves komfortabelt med 10-7 mot Tunet.
 
Slevik spelade med högt tempot och straffade hemmalaget med en offensivt spel och en bra målvakt i Anders Ottersten. Så här kommenterade Lindås Waves huvudtränare Joacim Bernvid matchen.
 
”Laget är i en fas, där vi kommit långt med många faser vad gäller innebandy. Utmaningen nu är att utveckla gruppen och jag tror att kvällens match är lärorik sett ur ett gruppdynamiskt perspektiv. Innebandymässigt får vi problem när Slevik äger bollen. Vi är betydligt bättre när vi kommer upp och sätter press på deras backar och sätter vår höga växel. Då kommer Slevik inte ur sin zon. Vi tar med oss period 3 som det positiva och perioderna 1-2 som lärorika.”
 
Läs mer om matchen under Mer info

Mer info »


Ons 27 aug:
Träningsmatcher i Salming Arena i helgen
 
Välkommen på innebandyunderhållning i Salming Arena i helgen
 
På fredag kl. 19.00 möter herrarnas A-lag norska mästarna Slevik
 
På söndag kl. 15.00 möter herrjuniorerna (JAS) Lidköping.
 
 

Mer info »


Sön 24 aug:
Talangfull målvakt till damerna
 
Nu har det blivit dags att presentera ännu ett nyförvärv till damerna. Clara Forsberg är en riktigt duktig målvakt som kommer senast från FBC Lerum och trots att hon bara är 18 år har hon erfarenhet från division 2. Det senaste året har Clara haft ett uppehåll från innebandyn och väljer alltså nu att göra sin come back i Lindås Waves.
 
Under Mer info finns en kort intervju med Clara samt kommentar från damtränaren Kari Arbelius. 

Mer info »


Tor 21 aug:
Rutinerad spelare ansluter till damerna
 
 
Då har det blivit dags att presentera damernas senaste nyförvärv; Sandra "Svenne" Svensson. Sandra kommer senast från IBK Göteborg och var en avgörande faktor till att Göteborg räddade sitt kontrakt föregående säsong. Sandra har tillbringat, i stort sätt, hela sin karriär i division 1 så hon vet precis vad som krävs för att lyckas.
 
Under Mer info finns en kort intervju med Sandra samt kommentar från tränaren Jenny Albin. 

Mer info »


Tor 21 aug:
Helgens träningsmatcher i Salming Arena

Kom till Salming Arena i helgen och titta på träningsmatcher. A-laget herrar möter norska Tunet kl. 12.00 på söndag. U20-laget möter Marstrand på lördag kl. 12.30 och Floda på söndag kl. 15.00. A-lagets final i inofficiella DM är framflyttad till den 13 september.
 
Klicka på rubriken för att läsa mer

Mer info »


Mån 18 aug:
Damernas lagbygge fortsätter
Damernas lagbygge är i full gång och under föregående vecka tog ett par spelare beslutet om att dra på sig matchtröjan för Lindås Waves inför kommande säsong, vilket känns fantastiskt roligt. I dessa spelare får vi mycket rutin dels från division 1 men också från division 2. Vi kommer i och med detta att spetsa till det ytterligare i offensiven, defensiven och mellan stolparna. Snart anländer även en nygammal spelare till truppen från Finland och om allt fungerar bra med flytten kommer även hon att slåss om en plats i truppen under säsongen 14/15.
 
Ytterligare information gällande dessa spelare med bland annat intervjuer och kommentarer från ledarstaben kommer inom kort, så håll utkik på hemsidan.
Mer info »


Sön 17 aug:
Del två på damernas försäsong i full gång
Nu har alltså del två på damernas försäsongsträning äntligen startat. Istället för ett innebandypass och två fyspass i veckan kör nu damerna tre innebandypass. I helgen kör damerna även ett träningsläger för att komma in i taktiken och spela ihop truppen. Hemsidan har därför pratat med damtränaren Jenny Albin om hur träningen har sett ut hittills samt om försäsongsträning i allmänhet. Denna intervju hittar ni om ni klickar på rubriken eller under Mer info.

Mer info »


Sön 17 aug:
Seger mot Partille för herrarna
 
I en välfylld Salming Arena vann Lindås Waves herrar sin andra match på försäsongen (inofficiellt DM). Lindås dominerade matchen som slutade 8-2.
Klicka på rubriken för att läsa mer

Mer info »


Ons 13 aug:
Lindås Waves vs Partille Wizards på lördag
Lördag 16 augusti kl 13:00 i Salming Arena
 
 
På lördag spelar Lindås Waves herrar andra matchen i det Inofficiella DM, som rönt stort intresse.
Vågorna möter Partille Wizards och vinst i matchen innebär finalspel. Caféet är öppet.
 
"Det är många ny ansikten i Lindås Waves och nu har supportrarna möjlighet att för första gången se dem i Lindåströja i Salming Arena. Vi satsar på att  gå till final i Inofficiella DM och det blir fullt ös på lördag" säger nya huvudtränaren Joacim Bernvid.
 
För den som är intresserad så kan man hitta träningsmatcher hemma för Allsvenska herrlaget, Damer, U20 och JAS under Meny Kalendrar i Salming Arena och Askims Sporthall.Tis 12 aug:
Marcus Jarl till U20 truppen
Marcus Jarl
 
Marcus Jarl kommer till U20 truppen från Onsala IBK. Marcus var lagkapten och delat poängbäst i Hallands distriktslag under senaste SDF-SM som spelades i Umeå i Januari.
 
Under Mer info finns intervjuer    

Mer info »

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter »


 


  
Stödjer ungdomsidrotten i Göteborg
 

 Materialsponsor  

 Lindås på facebook 

 Läktarsponsorer 


 ProteamOnline 

Gör som Lindås Waves IBK, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »

 
 
 
 
  


 
 
 
 
 
    
Herr Herr Dam