Tor 23 okt 2014 | Grattis Severin och Sören
 Huvudmeny 
 Tävlingar 
 Juniorverksamhet 
 Vuxenverksamhet 
 Kontakta oss 
Adress:
Växjö TS
Värendsgatan20
352 35Växjö

Besöksadress:
Värendsgatan 20

Telefon:
0470-197 42

Fax:
0470-191 22

E-post:
vts@vaxjotennis.com

Mer information »

 
Inom Växjö TS
vill vi att alla delar

ARBETE

ANSVAR

GLÄDJE

 Välkommen till Växjö TS! 

Växjö TS bedriver verksamhet i alla de former som förekommer i en större tennisklubb med inriktning på att ge skilda kategorier av tennisutövare så goda förutsättningar som möjligt.
Platsen under inomhussäsongen är anrika Strandbjörkshallen på söder i Växjö, med
6 tennisbanor förutom den gamla A-hallen.

De intilliggande utomhusbanorna i Strandbjörket är 7 till antalet.
ESYLUX-ligan
Du som inte är med i ESYLUX-ligan idag har chansen att komma med i andra omgången med start v.45. Anmäl dig senast 30 oktober.


SPARRING MED START V.45
Nu kan Tävling och Rekrytering anmäla sig till sparring.
Man anmäler en vecka i taget. Man beställer en halvtimme per vecka på lista i receptionen. Det finns plats för två spelare per halvtimme. Varje måndag finns det finns en ny lista att anmäla sig på. 
Tiderna är fredagar 18-20 och söndagar 12-14. 


HÖSTLOVSTENNIS
Den ordinarie juniorverksamheten är inställd under höstlovsveckan (27/10-2/11). För Er som är hemma under lovet erbjuder vi aktiviteter enligt inbjudan. Anmläningsformulär.
Välkomna med anmälningar!

FYSTRÄNING
Fysträning för Rekrytering A & Tävlingsgrupperna är på tisdagar kl. 18-19 & onsdagar kl. 19-20 i A-hallen. Vi startar V.42  och träningen är obligatorisk!ESYLUXLIGAN DIVISIONSINDELNING OCH TIDER
Divisionsindelning och tider 
r 2:a - 4:e spelomgångarna är klara. Bestämmelser
 
Ingen LUNCHTENNIS eller VUXENKURSER nästa vecka
Det är höstlov och alla är välkomna tillbaka v.45.


Ingen TENNISSKOLA eller TÄ/RE-TRÄNING nästa vecka
Det är höstloiv!


 Nyheter 

 


Mån 20 okt:
Erik vann i Vimmerby
Nyblivne VTS-aren och tennisgymnasisten Erik Lindström har varit hemma i Vimmerby och vunnit herrsingeln i klubbens hösttävling. Erik finalvann över förre klubbkompisen och jämnårige Anton Karlsson.Mån 20 okt:
Kaspers bästa
Det blev förlust med knappast möjliga marginal för Tennis Syd mot Stockholm i finalen om 14-årspojkarnas Pirres Pokal, som spelades i Kungliga hallen i anslutning till Stockholm Open. Kasper Qvarfordt spelade förstasingel för Syd och gjorde det på bästa tänkbara sätt. VTS-aren vann mot regerande svenske mästaren Johan Garpered i raka set.
Mer om den rafflande finalen på tennis.se.Mån 13 okt:
Två klassvinster i Wilsonslutspelet
Felix Mörck och Ville Fridell möttes i final i pojkarnas 18-årsklass, då slutspelet i Wilson Junior Tour avgjordes i Karlskrona. Felix gick segrande ur VTS-derbyt efter tre hårda set. I poolspelet vann VTS-arna över f d klubbkompisarna Johan Finnhult och Christopher Edberg.
I 14-årsklassen tog sig Kasper Qvarfordt sig till final i en mycket jämn pool som innehöll många överraskningar. I avslutningen blev det klar vinst mot Arvid Hjalte Falkenberg.Mån 13 okt:
Andra för John
John Björksund vann sin andra klassvinst för hösten i Handelsbanken Cup i Värnamo. VTS-aren finalbesegrade Johan Steiner Svedala i raka set.


Tor 9 okt:
SM-tecken till Pontus
Pontus Norberg i par med Robin Thour Ready Play blev vinnare på herrsidan, då VTS för tredje gången i följd arrangerade Dubbel-SM i Strandbjörkshallen. Växjöparet finalvann över Daniel Berta/August Zetterberg i raka set. Betydligt jobbigare var det i det inledande poolspelet, där Växjöspelarna avgjorde i matdchtiebreak i två av de tre matcherna.
Damklassen vanns precis som i fjol av Lugitvillingarna Klara och Alma Thell-Lenntorp.Ons 24 sep:
Rolf Boberg har avlidit
Rolf Boberg var en av de stora ledargestalterna i Växjö TS från andra hälften av 80-talet och ett tiotal är framåt.
Han var bland mycket annat klubbens kassör under större delen av denna period och var initiativtagare till det första Team Mats Wilander.
Rolf med hustru Eva lämnade efter pensionering Växjö för att bosätta sig i Kungsbacka. Rolf var 72 år, då han avled.
Växjö TS sörjer en mycket betydelsefull före detta medarbetare.
Se även Åke Magnussons bloggTis 16 sep:
John vann i Varberg
John Björksund har spelat Varbergs Höstcup och vunnit herrsingelklassen. Finalopponent var hemmaspelaren Hans Wennersten.


Mån 15 sep:
Kasper grejade finalplats
Kasper Qvarfordt stod rycken i direkt avgörande match, då Tennis Syd kvalificerade sig för final i Pirres Pokal, lagtävlingen för 14-åringar. Syd mötte Öst i kvalfinal och sista matchen, förstasingeln mellan VTS-aren och Östs Simon Ytbarek, blev helt avgörande. VTS-aren, som aldrig tidigare besegrat sin motståndare, vände tappat första set till vinst i matchtiebreak och finalplats för laget på bilden. Kasper och hela laget fick mycket beröm av coachen Pontus Bergevi.


Lör 13 sep:
Kajsa framgångsrik i Turkiet
Kajsa Rinaldo-Persson är på tävlingsresa i Turkiet och ITF-tävlingar med förbundskapten Lars-Anders Wahlgren som ledare. Första deltävlingen gick mycket bra. Kajsa vann över andraseedade Wannasuk från Thailand, fortsatte med klar vinst mot Liu från Kina, för att sedan förlora i kvarten mot en annan kinesiska, femteseedade Wang.Mån 1 sep:
Klubbmästare i Ljungby
Tvillingbröderna Oliver och Alexander Lindqvist har deltagit i Ljungby TK:s klubbmästerskap, Oliver så framgångsrikt att han blev mästare i 14-årsklassen. Finalmotståndare var hemmaspelaren Kryztof Kania.

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter »


 Sponsorer 

Visa sponsorer »


 ProteamOnline 

Gör som Växjö TS, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »