Ons 30 jul 2014 | Grattis Algot
 Huvudmeny 
 Tävlingar 
 Juniorverksamhet 
 Vuxenverksamhet 
 Kontakta oss 
Adress:
Växjö TS
Värendsgatan20
352 35Växjö

Besöksadress:
Värendsgatan 20

Telefon:
0470-197 42

Fax:
0470-191 22

E-post:
vts@vaxjotennis.com

Mer information »

 
Inom Växjö TS
vill vi att alla delar

ARBETE

ANSVAR

GLÄDJE

 Välkommen till Växjö TS! 

Växjö TS bedriver verksamhet i alla de former som förekommer i en större tennisklubb med inriktning på att ge skilda kategorier av tennisutövare så goda förutsättningar som möjligt.
Platsen under inomhussäsongen är anrika Strandbjörkshallen på söder i Växjö, med
6 tennisbanor förutom den gamla A-hallen.

De intilliggande utomhusbanorna i Strandbjörket är 7 till antalet.
GLIMSTEDT OPEN
Vår Sommartourtävling spelas som vanligt i inledningen av en intensiv slutfas av utesäsongen. Anmälan görs på TenTour Online.
Välkomna att se nationell tennis av högsta kvalité i Strandbjörket 1-4 augusti!
Tävling i Touchtennis
I samband med Glimstedt Open ordnas tävling i touchtennis lördag 2 augusti. Information.
A l l a är välkomna att delta!

VUXENKURS INOMHUS
Inbjudan till höstens vuxenkurs. Anmlningsformulär.
Välkomna med anmälningar!
LUNCHTENNIS
Lunchtennisen har sommaruppehåll fram till vecka 33. Information kommer.

Tennisskolan  v32-33
Information
. Anmälningsformulär.
 
 


 Nyheter 

 


Mån 28 jul:
Lyckad Hollandsresa

Efter ett antal års uppehåll, var det den här sommaren dags för vänortsutbytet Youth Games i Almere i Holland, där tennisen hade förmånen att delta. Med Gunnar Eriksson som ledare hade fyra killar och tre tjejer från VTS en hellyckad vecka i Holland.Mån 14 jul:
Stinas första
Stina Arvidsson vann sitt unga livs första turneringsvinst i Räkantennisen i Strömstad. VTS-tjejen gick segrande ur flickornas 10-årsklass, som avgjordes genom poolspel. Tuffaste motståndet var mot Alice Ekroth Upsala Studenter, en match som slutade 11-9 i matchtiebreak i Stinas favör.


Sön 13 jul:
Snabb revansch för Adam
Flitigt tävlande Adam Heinonen var framme i final i 12-årsklassen i Strandbadsturneringen i Falkenberg. Där föll VTS-aren mot Sebastian Lindh Fair Play. Inom loppet av en vecka tog Adam revansch, då det blev dacapo i finalen i Höllviksspelen.
I båda tävlingarna var 12-årsklassen mycket bred, både kvantitativt och kvalitativt.Lör 5 jul:
Emma vann i Kalmar
Emma Jeppsson lyckades bäst i en stor VTS-trupp i Bravida Cup i Kalmar. Efter finalavancemang via poolspel vann Emma i 12-årsklassen över Matilda Hansson Tabergsdalen och tog därmed skön revansch för förlusten i RM i vintras.
Alex Ottosson var i final i pojkarnas 13-årsklass där dock Albin Ekenros Karlskrona blev för svår. Tor 3 jul:
Adam vann i Bohuslän
Adam Heinonen har med framgång spelat i Hunnebostrands Tennisvecka. VTS-aren vann tämligen ohotad pojkarnas 12-årsklass. Finalmotståndare var Rikard Wilkens KLTK.


Sön 29 jun:
Kajsa igen
Kajsa Rinaldo-Persson försvarade sin seger från i fjol i Ljungbys sommar, en tävling som har A-status. VTS-tjejen, som var semiseedad finalvann utan problem över Maja örnberg Kil. Dessförinnan hade Kajsa besegrat bl a toppseedade Brenda Njuki Fair Play
Se även Åke Magnussons blogg.Sön 29 jun:
Tre gånger tiebreak i avgörande
Felix Mörck stod för bedriften att vinna 18-årsklassen i anrika Skummeslövsspelen efter att ha spelat hem sina tre sista matcher i tiebreak i avgörande set. Finalmotståndare var Axel Oljons SALK.
Victoria Pahlett var i final i damsingel men föll där mot Sandra Örtevall SALK.
Vidare kan nämnas att Claes och Oscar Hovhammar finalvann över Bertil och Pontus Karlsson i en ren VTS-final i generationsdubbel.Lör 28 jun:
Starkt, Kasper
Stora delar av den svenska 14-årseliten inklusive VTS-aren Kasper Qvarfordt deltog med stor framgång i Tennis Europe-tävlingen i Rungsted utanför Helsingör.
Kasper gjorde en mycket bra tävling och stod till slut som vinnare i en helsvensk final. Slutopponent var Erik Grevelius från Lidingö, som besegrades klart av VTS-aren.Mån 23 jun:
Adam i semi
Adam Heinonen gjorde mycket väl ifrån sig i Båstadtennis. I tävlingens största klass, pojksingel 12, vann VTS-aren fem matcher innan det blev stopp i semifinalen mot blivande vinnaren Ross Weibull Göta. Adam nådde semi även i dubbel, där han spelade i par med Olle Soneson-Lidholt Malmö-Bellevue.Tis 17 jun:
Simon Båstadvinnare
Simon  Wibler håller formen. Efter framgångarna i Strandbjörksspelen fortsatte VTS-aren sitt vägvinnande spel i Båstadtennisens 16 B-klass. I det 64 spelare starka startfältet tog sig Simon till final mot en annan smålänning, Adam Svensson Kalmar.
Det som förväntades bli en oviss kamp, torpederades av hårtslående Simon efter att ha tappat de tre första gamen. 6-3, 6-0 i Simons favör.
I kvarten mötte Simon klubbkompisen Kasper Qvarfordt i en match med mycket darr och nerver. Kasper gjorde mycket bra ifrån sig i 14-årsklassen, där han gick till kvartsfinal i A-avdelningen.
Av båstadtennisen återstår 12-årsklasserna.


« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter »


 Sponsorer 

Visa sponsorer »


 ProteamOnline 

Gör som Växjö TS, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »