Meny 
 Lagsidor 
 Snabblänkar 
 Superligan 
 Kontakta oss 
Adress:
FC Helsingborg
Mellersta Stenbocksgatan10
25437Helsingborg

Telefon:
042-153468

E-post:
kansli@fch.nu

Mer information »

  

 Gilla på Facebook  Nyheter från FCH 

Tor 1 aug:
Första träningsmatchen i kväll!
FCH inleder säsongens matchande i kväll när man åker till Baltiska hallen i Malmö för match mot Malmö FBC kl. 19.00.
 
Truppen är skadefri sånär som på Nicklas Lidholm som står över som en försiktighetsåtgärd. Nye målvakten Joakim Palmkvist är kvar i Norge fram till på måndag och är inte heller disponibel.
 
FCH ställer upp med följande lag:
 
Målvakt: Jonathan Paulsson (Henrik Stråhle) 
 
Förstafemman: Jonathan Skoglösa - Alexander Nede - Jani Kukkola - Mika Moilanen - Otto Carlsson
 
Andrafemman: Jukka Kinnunen - Kristoffer Fält - Jonathan Nilsson - Robin Crantz - Daniel Johnsson
 
Tredjefemman: Alexander Stenroth - Joachim Rosengren - Oliver Johansson - Jonathan Olsson - Carl Nilsson
 
På bänken: Anders Lindberg, Linus Nordgren
 
HD har pratat med FCH:s tränare Magnus Svensson inför matchen. Den artikeln hittar du HÄR

Mer info »


Ons 3 jul:
Palmkvist klar – FCH-truppen komplett
Sist in i FCH:s trupp inför kommande säsong blir 29-årige målvakten Joakim Palmkvist. Han ansluter till FCH från Sveiva i norska högstaligan.

– Palmkvist har varit norska ligans bäste målvakt under den gångna säsongen och är definitivt ämnad för större uppgifter. Det är en stor och trygg målvakt som tillsammans med Jonathan Paulsson ger oss en riktigt bra målvaktsuppsättning, säger FCH-managern Kent Göransson som fått värdefulla kontakter i Norge tack vare sin nya roll som assisterande förbundskapten.

I och med värvningen av Palmkvist är FCH-truppen komplett.

– Det kan hända att vi flyttar upp ytterligare någon spelare från de egna leden men vad gäller förstärkningar ligger vi lågt. Naturligtvis håller vi hela tiden koll på spelarmarknaden men om inget oförutsett händer i truppen så känner vi oss klara värvningsmässigt, fortsätter Göransson.

Backen Kristoffer Fält som aviserade att han tänkte sluta har tränat med laget under hela försäsongen än så länge och kommer att omvärdera sitt beslut att lägga klubben på hyllan. Tills dess tränar han fullt ut med laget.
 
Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta FCH-truppen. 

Mer info »


Fre 28 jun:
Kansliet tar semester!
Från och med måndagen den 1 juli till och med fredagen den 26 juli håller FC Helsingborgs kansli semesterstängt. Vid brådskande ärenden kan ni nå oss på e-post. Räkna dock med att det kan dröja några dagar att få svar.
 
Ha en trevlig sommar! Fre 28 jun:
FCH värvar Jukka Kinnunen!
Sista pusselbiten på utespelarsidan i FC Helsingborg blir 33-årige finnen Jukka Kinnunen som ansluter från schweiziska ligan och Winterthur Rychenberg.

– Jag har haft bra koll på Kinnunen under de tre år han har varit i Schweiz och gillar honom verkligen. Vi får ingen världsstjärna vad gäller de tekniska attributen men vi får en ledartyp som är snabb, stark och har en grym vinnarskalle. Han kommer att bidra med jävlaranamma och värdefull rutin till vår unga trupp, säger nye FCH-tränaren Magnus Svensson.

Kinnunen ses som en allroundspelare som kan spela överallt. De senaste två säsongerna har han dock varit bofast som back och det är också på den positionen han är tilltänkt i första hand. Det har länge varit hans dröm att få spela i Sverige.

– Jag har hört mycket gott om Helsingborg från Jani (Kukkola) och Henri (Toivoniemi). För mig är FCH en av världens främsta klubbar. Min ambition är att kunna jobba med innebandyn efter karriären och då är detta en ypperlig möjlighet för mig. Jag får en insyn i hur en av världens bäst organiserade klubbar fungerar, övar upp min svenska och får samtidigt spela i den mest prestigefyllda ligan. Jag är jätteladdad för detta äventyr och hoppas att jag kan hjälpa klubben till en bra säsong, säger Jukka Kinnunen själv.

Kinnunen har spelat fyra A-landskamper för sitt Finland. Han blev finsk mästare 2009 och 2010 med SSV.
 
I FCH kommer han att spela med nummer 14 på ryggen. 

Mer info »


Tis 25 jun:
Nede tillbaka i FCH!
Alexander Nede, med ett mångårigt förflutet i Helsingborg, har skrivit på ett kontrakt med FCH och kommer att spela för klubben under de kommande två säsongerna.

– Vi har pratat med Nede ett tag och båda parter har väl hela tiden varit inställda på att vi ska komma överens. Men naturligtvis är det ändå skönt att underskriften är på plats och att vi nu helt och fullt kan räkna in honom i truppen. Han gjorde en riktigt bra säsong som back för oss förra vändan han var här och det är på den positionen vi främst tänkt använda honom, säger FCH:s manager Kent Göransson.

Gångna säsongen spelade Nede i schweiziska St. Gallen där han gjorde bra ifrån sig. 13 mål och 23 assist blev facit från hans klubba. Nede inleder nu sin fjärde sejour i FCH. Han kom hit för första gången 2001 och var med och vann SM för tjugoåringar säsongen därpå tillsammans med spelare som Karl-Johan Nilsson, Peter Ramsten, Daniel Hagman och Mathias Andersson. 

– Det är kul att vara tillbaka i FCH även om jag hade en väldigt fin tid i Schweiz. Vi har ett spännande lag i år och det ska verkligen bli kul att försöka hjälpa de nya spelarna att ta nästa steg. Gör dem det samtidigt som vi äldre håller måttet så kan vi bli giftiga i år, säger Alexander Nede.

Nede har spelat sex A-landskamper genom åren.
Mer info »


Tis 18 jun:
Azelius kvar vid rodret - Sölvik in
FC Helsingborgs årsmöte förflöt lugnt och städat på Idrottens Hus i går. Krister Azelius fick förnyat förtroende som ordförande i ytterligare ett år och inleder därmed sitt sjätte år på posten.

Ny i ledamot styrelsen blev Jone Sölvik vars huvuduppgift kommer att vara att ansvara för försäljning på styrelsenivå. Jone arbetar till vardags med just försäljning men är kanske mest känd som grundare och eldsjäl för stiftelsen Jonsters Charity som samlar in pengar till behövande barn i vår region. Jone valdes in på en period om två år.

Ledamöterna Ulf Holst, Björn Ståhlnacke, Sten-Inge Fredin och Roy Lindqvist omvaldes för en tid av två år medan Mathias Andersson, Magnus Hedström, Tobias Blixt, Tommy Håkansson och Kenneth Nilsson har mandat i ytterligare ett år.
Mer info »


Fre 7 jun:
Dags att planera för FCH Cup!
Anmälan till FCH Cup smygöppnade häromdagen och redan nu har de första anmälningarna trillat in. Cupen innefattar i år fler klasser än någonsin eftersom vi släpper på knattelag samtidigt som de äldsta ungdomarna gör comeback efter ett års uppehåll. För första gången någonsin kan alltså alla innebandyspelande killar och tjejer som är 18 år eller yngre vara med.

Vill du ha mer information eller se vilka lag det är som anmält sig? Gå in på fch-cup.se

Mer info »


Tis 4 jun:
Daniel Johnsson förlänger med FCH!
FCH:s lagkapten Daniel Johnsson förlängde i går sitt kontrakt med FC Helsingborg med ytterligare två år och stannar därmed i klubben till 2015. 

– Det är jätteviktigt för oss att Danne stannar. Han besitter spetskvalitéer i sitt skott och sitt målsinne där få spelare i ligan kan matcha honom. Dessutom bidrar han med viktig rutin och fina ledaregenskaper åt vårt relativt sett unga lag, säger FCH:s manager Kent Göransson.

Värmlänningen Johnsson kom till Skåne från Karlstad som 19-åring 2006 och har varit FCH trogen sedan dess. På sju säsonger har han spelat 183 matcher i högsta serien på vilka han producerat makalösa 254 poäng.
 
– Och fler ska det bli, det är vi i FCH riktigt glada för, avslutar Kent Göransson.
 
Vill du läsa mer? Spana in hd.se

Mer info »


Mån 3 jun:
Dags att anmäla till FCH Sommarcamp!
Årets upplaga av FCH:s populära Sommarcamp kommer att gå av stapeln 12-15 augusti. Anmälningarna har börjat strömma in och redan nu har nästan 50 tjejer och killar födda 2000-2006 bestämt sig för att vara med. Mer information hittar du på sommarcamp.se.
Mer info »


Tis 28 maj:
Hallå där, Fredrik Persson!
FCH:s första nyförvärv inför den kommande säsongen blev klart redan i början på mars. Fredrik Persson kom från Åstorp/Kvidinge och har nu påbörjat sin första SSL-säsong.
 
Undertecknad pratade häromdagen med en junior som hade gjort en av sina första träningar med A-laget. På frågan om han kände att han kunde mäta sig med spelarna kom ett intressant svar. 
 
"Jodå, det gick bra. Men vem var den där tatuerade backen? Sjukt snabb och stark. Man vågade knappt ta löpningar på hans kant".
 
Det var Fredrik Persson...

Mer info »

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter »


 Nyheter från Innebandyförbundet Tis 7 jul:
Forskningsrapport om innebandyledare
#forALLball belyser hur man kan jobba med barnidrott.


Mån 6 jul:
Så kan man motverka att flickor slutar spela
"Man borde öka kommunikationen om vad de har för önskemål och ambitioner."


Sön 5 jul:
Komplext avslut för flickor som överger innebandyn
Forskarnas studie i Umeå gav överraskande resultat.


Till nyheter från Innebandyförbundet »


 Resultat 

Inga matcher.

Till resultat »


 Aktuella händelser närmsta veckan 


Inga aktiviteter


Till kalender » Partners 

Visa partners »

 Sommarcamp 2013 

 Försvarsmakten 

 Matchbilder! 

 IT Gården 

 Svenska Spel 

Stöd FCH - spela alltid via denna banner!


 Nyhetsbrev 
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ditt namn:

Din e-postadress: