FBC LERUM 
 SPORTSLIGT 
 ARRANGEMANG 
 MARKNAD 
 ADMIN 
 


 Kontakta oss 
Adress:
FBC Lerum
Ekollonvägen10
44350Lerum

E-post:
info@fbclerum.se

Mer information »

 Välkommen till FBC Lerum! 

 Nyheter 

Sön 28 dec:
Välkommen till Back 2 Basic

Nu är det dags för småmålsturningen Back 2 Basic och vi har 24 lag anmälda som ska fajtas om den ärofyllda titeln! Det blir 58 matcher från kl 18.00 i Rydsbergshallen den 30 december.

Mer info »


Mån 22 dec:
FBC Lerum önskar God Jul & Gott Nytt År!Sön 21 dec:
Damerna vann stort!
Måstematch mot Burås för vårt div 2-damlag och chans att ge oss själva en go julklapp i form av tre poäng. 
Tjejerna rivstartade och ryckte till 3-0 innan 12 minuter av första gått. Burås fick reducera till 3-1 innan periodpaus men var faktiskt aldrig nära att störa FBC som malde på.
Andra perioden vinner laget med 5-2 och firma Hawerman-Lundblad trummade på och står totalt för 6 av de tio lerumsmålen i matchen.
Det var 8-3 inför sista perioden som blev lite avslagen när matchen redan kändes avgjord.
Nu är det tyvärr då återigen matchuppehåll till 10:e januari då jumbon IBK Göteborg står på andra sidan och där ska det kunna bli tre nya poäng hoppas vi.
Sandra Hawerman blev vald till matchens lirare i FBC Lerum. Sön 21 dec:
Hedersam förlust - igen
Seriesuveränen Karlstad har svårt med vårt allsvenska herrlag och på kommentarerna på deras hemsida så förstår vi att de hyser all respekt för nykomlingen med trånga hallen utanför Göteborg.
Vi talar alltså om det faktum att vårt herrlag igår äntligen fick spela seriematch igen och eftersom serien vänder så var det dags för överlägset serieledande Karlstad på bortaplan.
Första perioden är helt jämn med lika i både mål- och skottprotokoll, 1-1 resp 6-6.
I andra perioden springer Karlstad ifrån till 4-2 där tre av de fyra målen kommer till på lagens powerplay - synd bara att Karlstad får två tillfällen och Lerum bara ett.
I tredje perioden skakar våra lerumsgrabbar om Karlstad rejält och laget både reducerar och kvitterar - 4-4 görs efter 13.00. Nu är Lerum enligt källor i Karlstad det lag som har medvind.
Ett långskott hittar in genom lerumsförsvaret till 5-4 för hemmalaget. I den heroiska kampen att komma ikapp satsar naturligtvis lagledningen i Lerum på att ta ut målvakten varpå det rutinerade Karlstad gör två mål i öppen bur.
Tränare Jonny Paridon ger följande kommentar efter matchen -
"En match där vi jobbar hårt över hela banan. Vi skulle vara aggressiva och det lyckas vi bra med. I tredje perioden tar vi över tillställningen och skulle nog gjort 5-4 men istället slänger Karlstad iväg ett höstlöv som tyvärr seglar in i mål. Vi plockar ut målvakten och trycker på bra men Karlstad täcker ner ett avslut som ger kontring och de sätter sitt sjätte mål i öppen kasse. Vi ger dem en riktigt bra fight men har tyvärr stolpe ut i tredje perioden."
Pontus Persson gör 2 mål, Runnestig och Mattias Lundberg ett vardera.Fre 19 dec:
Nypremiär och serien vänder
FBC Lerums allsvenska lag kör imorgon, lördag, igång seriespelet igen efter VM-uppehållet.
Nypremiär alldeles innan ett nytt uppehåll mot suveräna serieledande Karlstad är en utmaning som heter duga. Dessutom ser det ut som att Karlstad får tillbaka Tom Colling efter skada och vårt herrlag har ett par tongivande spelare borta pga operation och skador.
Låter alltså som en mycket tuff bortamatch men vi lovar att vårt favoritgäng kommer att vara laddade till tänderna för att göra en minst lika bra insats som i seriepremiären då det endast blev uddamålsseger för Karlstad. Vem vet vad det kan räcka till...!?
Klockan 14 startar matchen - följ den på innebandy.seTor 11 dec:
VM, dag 7: Sätt nytt klubbrekord i Asics monter

Under VM hittar du även representanter från FBC i Asics monter. Där kan du kolla in de senaste produkterna och även testa din snabbhet och jämföra dig med några av landslagsspelarna.

Mer info »


Ons 10 dec:
VM, dag 6: Massor av kul i Fun Zone

I morgon öppnar Fun Zone på Svenska Mässan. Som du ser är FBC-montern redan på plats. Kom gärna förbi och hälsa på. Eller kolla in produkterna i den stora Asicsmontern. Eller spela spel i Game Zone. Eller titta på Bagheeras uppvisningsträningar i helgen (12.00–13.30 både på lördag och söndag) Eller se våra ungdomslag spela seriematcher. Det finns helt enkelt massor att göra i Fun Zone.

Mer info »


Sön 7 dec:
VM, dag 3: I händelsernas centrum


Sekretariatet i VM är placerat mellan lagens avbytarbänkar. Och där hittar vi ett gäng kända ansikten. Frank Pihlström, Ove Hallberg och Hans Göransson från FBC är den del av ”Team 1” och de har redan fått chansen att jobba på några riktigt intressanta matcher.


Mer info »

« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter » Huvudsponsor 


 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Facebook 

 Omröstningar 

Är du glad för det Allsvenska avancemanget?Resultat »

Tidigare omröstningar »


 Spela för FBC Lerum 


 ProteamOnline 

Gör som FBC Lerum, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »