Meny 
 Kalendrar 
 Ledarmeny 
 Cafèverksamhet 
 Kontakta oss 
Adress:
Lindås Waves IBK
Gärdesvägen7
43651Hovås

Besöksadress:
Salming arena vid Askims Sporthall

Telefon:
031 - 914411

E-post:
info@lindaswaves.se

Mer information »

 
 
 Nyheter 

Tis 23 sep:
Lindås Waves 20 år
Lindås Waves fyller 20 år säsongen 2014-15 och vi kommer att fira jubileumsåret med en rad olika aktiviteter. Vi börjar med att bjuda alla medlemmar på ett gratis Jubileumslotteri i samband med den allsvenska hemmapremiären på lördag kl 15:00. Alla får denna vecka en inbjudan och om man kommer till matchen så deltager man i lotteriet. Förstapris en resecheck som Langleys resebyrå sponsorar med 10 000 kr.
 
Jubileumsåret fortsätter med en Jubileumstidning och flera aktiviteter i november och avslutaas med en final i samband med Lindåsdagen 31 januari 2015.
 
Under Mer Info bjuder vi på en kortversion av Lindås Waves 1994-2014.
 

Mer info »


Mån 22 sep:
Ytterligare träningsmatcher avklarade för damlaget
 
Foto: Månesköld
 
Damlaget har alltså spelat ytterligare två träningsmatcher denna veckan. Den första slutade med en uddamålsförslust då seriekonkurrenten Floda IBK stod för motståndet i Salming Arena och i den andra spelade Lindås lika med IBK Vänersborg. 

Under rubriken finns matchreferat av #6 Ida Börjesson.

Mer info »


Sön 21 sep:
Bernvid intervjuas efter matchen - se samtliga mål
 
 
 Intervju med herrlagets tränare Joacim Bernvid efter segern mot Åby Oilers i den allsvenska seriepremiären.
http://vimeo.com/106682642 
 
 
Se samtliga mål från matchen http://vimeo.com/106725567
Mer info »


Lör 20 sep:
Krigarhjärta bakom seger mot Åby
 
 Daniel Lindell fick tre hajtänder i debuten och gjorde 4 poäng i segermatchen mot Åby.
 
Lindås Waves åkte upp till Norrköping efter en försäsong som blandat och gett för att möta ett av förra årets topplag i Allsvenskan Södra Åby.  Väl inne i matchen visade laget ett krigarhjärta där man bestämt sig att det var bara seger som gällde. Hemsidan ringde upp Joacim Bernvid direkt efter matchen för en kort intervju.
 
" I första perioden står matchen och väger. Åby vinner skottstatistiken stort. Challe i målet storspelar och håller nollan, samtidigt som vi är effektiva och vinner perioden lite orättvist med 2-0. Femman med Moses, Lasse Nilsson, Dala, Albin och Daniel Lindell storspelar och vinner i andra perioden med 5-0. I tredje har vi roligt på bänken och blir lite slarviga, trots detta spelar vi 2-2. Krigarhjärtat som vi visar upp idag gör att vi kommer bli farliga för alla lag i serien" avslutar Joacim.
 
Wavesligan med utdelning av Hajtänder och poängen läs under Mer info.
 

Mer info »


Lör 20 sep:
Full fart på ungdomslagen i helgen
Denna helg är det full fart på våra ungdomslag. Ålderklasserna 02-06 möter Lerums ungdomslag i Young Friends Cup - en tävling i finnkampsmodell. Matcherna spelas i Rydbergshallen i Lerum och pågår mellan 9:00-17:40. Pojkar 00 spelar P00-cup i Partille och Lindås Waves P01 anordnar på söndag en P01-cup i våra hallar.Tor 18 sep:
Inför Allsvenska premiären


WavesTV träffade huvudtränare Joacim Bernvid inför premiärmatchen nu på lördag då man möter Åby borta.

 Mån 15 sep:
Vinst för damerna även i andra träningsmatchen
 Foto: Månesköld
 
Även söndagens träningsmatch, hemma mot Warberg IC:s division 2 lag, blev en jämn tillställning. Lindås hade dock en riktigt stark andra period där man tar ledningen och kan sedan hålla ifrån. Matchen slutar 3-2 efter mål av Amanda Hagqvist, Ellen Norrfjärd och Gabriella Månesköld.
 
Under Mer info finns ett kort referat av #6 Ida Börjesson. 

Mer info »


Mån 15 sep:
Fagerhult Habo segrare i inofficiella DM
Lindås inledde matchen på hälarna och bjöd på idel bolltapp i farliga ytor. Gästerna var kliniska i avsluten och kunde omgående rycka i målprotokollet. Först vid bortaledning 1-5 vaknade Vågorna och tog tag i matchen. Efter att ha kämpat sig till likaläge i tredje perioden tröt orken och Fagerhult kunde vinna matchen med 5-8.Sön 14 sep:
Damernas första träningsmatch avklarad
 Foto: Månesköld
 
Då har damerna spelat, och dessutom vunnit, sin första riktiga träningsmatch. Det blev en jämn tillställning i Halmstad Arena, där Lindås till slut drog det längsta strået och satte 4-5 målet med fyra minuter kvar att spela. Lindås hade dessutom fem olika målskyttar i Gabriella Månesköld, Sandra Ekdahl, Sandra Svensson, Amanda Karlberg och Ida Börjesson.
 
Under Mer info finns ett kort referat av #6 Ida Börjesson. 

Mer info »


Lör 13 sep:
USM kval F16 och P16 i helgen i Salming Arena
Lördag och söndag 13-14/9 spelas kval till USM för F16 och P16 (födda 98) i Salming Arena och Askims Sporthall. I flickgruppen spelar IBK Göteborg, Lindome IBK Pixbo Wallenstam IBF och Lindås Waves. Två lag går vidare till regionslutspel. I pojkgruppen spelar Lindome IBK, Stenungsund IBK och Lindås Waves, ett lag går vidare till regionslutspel.
 
Resultat hämta Du på nedan adress, flickorna är USM grupp 10 och pojkarna USM grupp 18
 
 
 


« Föregående  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa »
Till nyheter »


 


  
Stödjer ungdomsidrotten i Göteborg
 

 Materialsponsor  

 Lindås på facebook 

 Läktarsponsorer 


 ProteamOnline 

Gör som Lindås Waves IBK, använd ProteamOnline för Er hemsida - enkelt och billigt!Skapa egen hemsida »
Administration »

 
 
 
 
  


 
 
 
 
 
    
Herr Herr Dam