VIKTIGT:  Kiruna Handboll
Fre 19 dec 2014 | Grattis Isak
 
 
 Meny 
 Seniorer 
 Flickor 
 Pojkar 
 Stadslag/Bollek 
 Handbollsgymnasiet 
 Kontakta oss 
Adress:
Kiruna Handbollsklubb
Adolf Hedinsvägen37
98133Kiruna

Telefon:
0980-177 09

E-post:
kirunahk@yahoo.se

Mer information »

Herrlaget - Resultat

Referat:

Öjeby IF - Kiruna Handbollsklubb Herrlaget


Grupp: Herrlaget
Datum: 2012-10-20
Tid: 17:45
Plats: Norrfjärdens Sporthall
Resultat: 19-32 (19-15)


 Referat 

Lördag 20 oktober i Piteå

 

Trots säker seger mot Boden senast så kände vi oss inte riktigt nöjda med vårt spel. Därför har vi på denna veckas träningar haft fokus på kollektivt försvar och fas-2 spelet. Definitivt något vi behövde efter Boden matchen och det blev stor skillnad mot Öjeby. Bra insattser av grabbarna rakt igenom.
Till Piteå åkte vi med följande spelare:

Björne, Zebbe (Målvakter) 

Danne, Viktor, Johannes (Kant)

August, Jonte, Pettson, Johan, Simon L (9M)

Bals, Nyström (M6)

Alex lämnade återbud lördag morgon pga magsjuka.


Damernas match spelas 15.30 och avresan 8.30 känns behaglig. Vi hinner se andra halvlek av div 2 matchen SGIF – HF SIF. Kul att se att Norrfjärden-spelarna tar stort ansvar i SGIF. Skånela var starka och vann rättvist. Tack också till SGIF för inbjudan och inträde till matchen.

 

Matchen mot Öjebyn började enligt plan, bra försvarsspel och kontringsspel. Däremot missar vi alldeles för mycket i avsluten, känslan är att det blir lite för stressigt just i det läget. Till saken hör att Öjebyns båda målvakter gör en bra match, speciellt Jonas Åström spelar klokt.

Positiva är att vi håller spelet uppe och bollarna börjar trilla in. Dessutom håller vi en jämnare nivå under långa stunder än tidigare, vilket definitivt behövs till kommande matcher.

Både Zebbe och Björne gör godkända insattser i målet. Hatten av för Simon L som hittat tillbaka till god AIK-form. Bra försvar över hela linjen med extra plus till Johan, Jonte och Bals.

 

Slutresultat Öjeby IF – Kiruna HK 19-32 (10-15).    

Våra målgörare:

Danne 9, Viktor 6, Simon L 5, Johan 5, Jonte 4, Johannes 1, Bals 1, August 1. 
 

Nu väntar en veckas träning innan hemmamatch mot HK Haga. Haga har inlett serien imponerande och vi får tufft motstånd på lördag kl 15.00, otroligt inspirerande. Med bra förberedelser och rätt inställning hoppas vi kunna bjuda upp till kamp mot Haga, resulterandes med hemmavinst när slutsignalen går. Ser frammemot en fartfylld och spännande handbollsmatch!


/Petri
« Tillbaka

Herrlaget
 Kalender - Idag 

Inga aktiviteter

Visa kalender »


 

Huvudsponsorer

 

Sponsorer