Meny 
 Övrigt 
 Sektion 
 Kontakta oss 
Adress:
Västra Frölunda IF
Klubbvägen33
421 47Västra Frölunda

Telefon:
031-895050

E-post:
Klicka här

Mer information »

 Nyheter utifrån 

Ta del av våra externa nyheter

Denna sida gör det enkelt att ta del av nyhetsflöden som sker utanför ramarna för vår hemsida, såväl lokalt som globalt.

Föreningsnyheter »


  Kategorier:


  Nyhetskällor:


 DN Nyheter 


Fre 30 jan:
Ryska journalister greps i Ukraina
Två ryska journalister som arbetar för en Moskvatrogen tv-kanal har gripits i Ukraina. Deras uppehållstillstånd har dragits in och de får inte återvända till Ukraina på tre år, meddelar en talesperson för landets säkerhetstjänst SBU på Facebook.


Fre 30 jan:
Larsson lämnar Granada för Esbjerg
Den ende svensken i spanska fotbollsligan har fått nog. Efter endast ett 43 minuter långt inhopp de inledande 20 omgångarna lämnar 28-årige Daniel Larsson tabelljumbon Granada. Ny destination för yttermittfältaren/anfallaren: Esbjerg, åtta i danska högstaligan. Han lånas ut resten av säsongen, skriver Granada på sin webbplats.


Fre 30 jan:
Tiotals dödade i irakiska bombdåd
Ett stort antal personer dödades under fredagen i bombdåd i flera irakiska städer – Kirkuk, Bagdad, Samarra och al-Ramadi.


Fre 30 jan:
Svenskt tävlingsförbud stoppar OS-hopp

Svenska medaljhopp i OS i Rio, bland annat Elin Johansson som är rankad etta i världen, stoppas från att tävla i Europa. ETU, Europeiska taekwondoförbundet, har stängt av Svenska taekwondoförbundet. Samtliga svenskar har därmed fått tävlingsförbud och när NM avgörs i Norge i helgen saknas svenska deltagare.


Fre 30 jan:
IS-expert på kemiska vapen dödad
Flygangreppen mot Islamiska staten fortsätter och under torsdagen besköts mål utanför den befriade staden Kobane i Syrien. Det uppger USA:s centralkommando på fredagen.
 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Fotoalbum 

 Kalender - Idag 

Inga aktiviteter

Visa kalender »