Meny 
 Övrigt 
 Sektion 
 Kontakta oss 
Adress:
Västra Frölunda IF
Klubbvägen33
421 47Västra Frölunda

Telefon:
031-895050

E-post:
Klicka här

Mer information »

 Nyheter utifrån 

Ta del av våra externa nyheter

Denna sida gör det enkelt att ta del av nyhetsflöden som sker utanför ramarna för vår hemsida, såväl lokalt som globalt.

Föreningsnyheter »


  Kategorier:


  Nyhetskällor:


 DN Nyheter 


Ons 17 sep:
Bundet elpris rekordlågt
Det genomsnittliga elpriset för den som tecknar ett tidsbundet avtal var under andra kvartalet i år det lägsta sedan 2006, enligt statistik från Energimyndigheten.


Ons 17 sep:
C-ledaren tror inte på SD:s hot
Det är osannolikt att Sverigedemokraterna skulle rösta för en borgerlig budget med en generös flykting- och invandringspolitik. Det anser Centerledaren Annie Lööf som därmed tonar ner hotet om nyval. Samtidigt kör hon över sin egen chefsekonom och öppnar för att i efterhand bryta ut delar av höstbudgeten.


Ons 17 sep:
Sparkad tränare tillbaka i Assyriska
För knappt fyra månader sedan sparkades Azrudin Valentic som tränare för superettanlaget Assyriska och ersattes av Sören Åkeby. Nu lämnar Åkeby Södertäljeklubben av familjeskäl och ersätts av – Valentic.


Ons 17 sep:
Svensk konstnär ska tala med Andy Warhols ande
Svenske konstnären Leif Elggren ska göra konst tillsammans med Andy Warhols ande. Åtminstone är det premissen för en konstutställning som Absolut Vodka ordnar i New York den 1 oktober för att lansera sin nya vodkaflaska.


Ons 17 sep:
Sörensen stannar i Djurgården
Marcus Sörensen var Djurgårdens bäste poängplockare i kvalserieishockeyn i våras. Därför är SHL-nykomlingen mycket nöjd över att ha knutit till sig 22-åringen för ytterligare tre säsonger.
 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Fotoalbum 

 Kalender - Idag 

Inga aktiviteter

Visa kalender »