Meny 
 Övrigt 
 Sektion 
 Kontakta oss 
Adress:
Västra Frölunda IF
Klubbvägen33
421 47Västra Frölunda

Telefon:
031-895050

E-post:
Klicka här

Mer information »

 Nyheter utifrån 

Ta del av våra externa nyheter

Denna sida gör det enkelt att ta del av nyhetsflöden som sker utanför ramarna för vår hemsida, såväl lokalt som globalt.

Föreningsnyheter »


  Kategorier:


  Nyhetskällor:


 DN Nyheter 


Tor 24 apr:
Ännu en ny musikfestival i Sverige
Norrköping får ytterligare en festival. FKP Scorpio, det tyska bolaget bakom jättefestivalen Bråvalla, tar efter amerikanska South by Southwest och norska By Larm och startar Where's the Music?.


Tor 24 apr:
Johan Schück: Nära att räntan sänktes
Det var nära att reporäntan sänktes vid Riksbankens senaste möte 8 april i år. Det framkommer av protokollet som nu är offentligt. Johan Schück, samhällsekonomisk krönikör vid DN, tror att sannolikhen för att räntan sänks har ökat väsentligt.


Tor 24 apr:
Rotlös men med egna gränser
Indisk-amerikanska Jhumpa Lahiri har alltid skrivit om gränser och kulturkrockar. Nu kommer ”Sankmark”, hennes slutgiltiga verk på temat. Själv har författaren flyttat till Rom och övergett engelskan för italienska.


Tor 24 apr:
”Lejonen” åtalade för narkotikabrott
I dag torsdag åtalas tolv personer misstänkta för bland annat grovt narkotikabrott. Flera av de misstänkta är hemmahörande i gänget ”Lejonen”. De har bedrivit narkotikaförsäljningen som en taxiverksamhet och annonserat kokain via mass-sms. ”De har haft aktiv marknadsföring av kokain”, säger Åklagare Sara Nilsson.


Tor 24 apr:
Allt färre par har delad ekonomi
Allt fler gifta och sambor har delat upp sin ekonomi och färre än hälften har en helt gemensam ekonomi. Det visar en undersökning som Nordea låtit göra.
 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Fotoalbum 

 Kalender - Idag 

Inga aktiviteter

Visa kalender »