Meny 
 Övrigt 
 Sektion 
 Kontakta oss 
Adress:
Västra Frölunda IF
Klubbvägen33
421 47Västra Frölunda

Telefon:
031-895050

E-post:
Klicka här

Mer information »

 Nyheter utifrån 

Ta del av våra externa nyheter

Denna sida gör det enkelt att ta del av nyhetsflöden som sker utanför ramarna för vår hemsida, såväl lokalt som globalt.

Föreningsnyheter »


  Kategorier:


  Nyhetskällor:


 DN Nyheter 


Tor 24 jul:
Ekelund sexa i junior-VM
Svenska supertalangen Irene Ekelund tog en sjätteplats i finalen på 100 meter i junior-VM i friidrott i Eugene, USA på tiden 11,61.


Tor 24 jul:
7–0-seger för van Gaal i debuten
Nye tränaren Louis van Gaal fick en smakstart i sin första fotbollsmatch när Manchester United krossade LA Galaxy med 7–0 i en vänskapsmatch natten till torsdagen.


Tor 24 jul:
Mobilisering i Rinkeby mot fortsatta våldsamheter
Efter nattens omfattande oroligheter, där en polis blev skadad efter att ha fått en sten kastad på sig i Rinkeby, mobiliserar nu både polis, socialtjänst och frivilliga krafter i området.


Tor 24 jul:
Oslopolisen: ” Vi kan inte garantera säkerheten ”
När den norska polisen nu mobiliserar för ett konkret terrorhot är den rakt på sak. – Norge är en del av världen och vi kan inte garantera något, men vi kan ta hotet på allvar och vara förberedda, säger Johan Fredriksen vid Oslopolisen.


Tor 24 jul:
Norge skärper gränskontrollen mot Sverige
Sedan beskedet om att det finns ett konkret terrorhot mot Norge tillkännagavs har den norska gränspolisen fått order om att kontrollera alla bilar vid den svensk-norska gränsen. Det rapporterar DN:s reporter Jens Littorin på plats vid Svinesund.
 Sponsorer 

Visa sponsorer »

 Fotoalbum 

 Kalender - Idag 

Inga aktiviteter

Visa kalender »