Meny 
 A-laget Div.2 
 AHC Match-referat 
 Kontakta oss 
Adress:
Arvika Hockey Club
Fritidsgatan, Ishallen VIK
67134ARVIKA

Telefon:
0570-17750

Fax:
0570-17751

E-post:
Ahc@glocalnet.net

Mer information »

 


 


 
 AHC-nyheter 

Sista matchen för Staffan ..

Länge har han varit både kapten och stöttespelare..
Iår var hans sista år som aktiv spelare och kaptensbindeln har han överlämnat.
Nu väntar en annan favoritsport (fotboll) men har ändå en öppning för ishockeyn i framtiden...

Han debuterade 1991 - sen har hans karriär varit i AHC förutom en sejour i Hammarö samtidigt som han läste på universitetet.
-ställer stavnäs upp med lag kan jag tänka mig göra något inhopp annars får det vara bra.
 
Ledare inom AHC?
Nu hoppas klubben i framtiden få ta del av Staffans engagemang men själv låter han oviss.
Naa,först ett par års ledigt innan jag engagerar mig igen. Men en liten junior på sidan av tillsammans med sambon har han säkert inga problem att få tiden att gå.

Staffan avslutar med egen text:
 
Efter 14 säsonger som A-lags spelare i AHC och med ett mellanspel i Hammarö HC  4 säsonger spelar jag idag min sista match i AHC´s färger. Med ca 320 seriematcher och därtill träningsmatcher, cuper, DM mm sa har jag nog med råge paserat 400 matcher i AHC tröjan. Debuten skedde mot HC Dobel säsongen 91/92. Bland motspelarna fanns då en Håkan Klys, samma Klys som ger mig order om när jag ska in på isen.
När jag kom upp i A-laget hade AHC sin storhetstid. Man låg i dåvarande Div 1, landets näst högsta serie. Publiksnittet låg någonstans strax under 1000 pers/match. På träning fick man tampas med Arvikaprofiler som tex.Tom Stapleton, Ulf Taylor, Lennart Lundström. Jag hade fullt upp med att hänga med. De senaste säsongerna har jag istället fått tampas med tex. Henrik Sundvall, Tomaz Andersson, Tobias Olsson och jag har fortfarande fullt upp med att hänga med. Många spelare har kommit och gått under årens lopp.

Att under den sista säsongen få vinna serien och få kvala har varit fantastiskt roligt. Att vi inte lyckades hela vägen upp i Div 1 ger förstås lite smolk i bägaren. Hur många timmar jag lagt ner i ishallen ute på vik vill jag inte veta, men jag antar att det rör sig om ganska många. Jag har blivit oerhört rik under mina år som hockeyspelare, men inte på pengar. Istället så har jag fått uppleva otroligt mycket glädje, kamratskap och föreningsanda. Sådant som gör att idrotten är värd att leva med. Jag vill tacka ledare, sponsorer, publik och styrelser som under alla år gett mig möjligheten att få bedriva min favoritsport. Jag kommer att följa hur det går för AHC och önskar dom lycka till i framtiden.

TACK FÖR ALLT !! //Staffan JohanssonUtskriftsvänlig version


Artikelinformation


Publicerad:2009-03-30
Publicerad av:Thomas Andersson
E-post:rookierolf@hotmail.com »
Besök:765 gånger


« Tillbaka
« Visa alla nyheterA-LAG HEMMAMATCHER 

5 jan Hammarö 19
________________
10 jan Åmål 17
________________

LÖRDAGSHOCKEY
24 jan "fri entré"
AHC - KIL 17.00
 
____________________ Kalender - Idag 

Inga aktiviteter

Visa kalender »

 Fotoalbum HEAVEN Konferens & Event

Thomas Andersson
Patric Fäldt
Familjen Tjulander
SulviksOlsson
Dick Nilsson