AKTUELLT:  Missa inte årets crosstävling 15-16 nov på Slottskogsvallen
Tis 26 maj 2015 | Grattis Vilhelmina och Vilma
 Meny 
 Inomhusträning 
 Utomhusträning 
 Tävlingar 2014 
 Kontakta oss 
Adress:
Mölndals CK
Box 2045
431 02Mölndal

Besöksadress:
Granitvägen 1c

E-post:
info@mck.se

Mer information »

 Nyheter 

MCK Criterium Race Coffee

Criterium Race Coffee. Även andra omgången (480 paket à 250 gram) är bryggmalet med samma kvalitet och uppskattade kraftiga rostning som sist. Tanken är att vi skall ha ihjäl ett antal flugor i samma förning:
 
1 Kaffet är riktigt gott, starkt och fylligt. Släng ditt vanliga bryggkaffe. 100% Arabicabönor från Kahls i Göteborg, ganska kraftig rostade enligt våra anvisningar. This is good coffee!
 
2 Allt överskott går till ungdomsverksamheten i MCK. Klubben behöver fler ungdomsledare, fler läger, mera verksamhet. Allt kostar pengar, men ett godare sätt att dra in pengar till ungdomsverksamheten har vi svårt att tänka oss. 
 
3 Du blir en bättre, snabbare och lyckligare cyklist av kaffet, det står så på etiketten.
 
4 Du behöver aldrig mer fundera på vad du skall ta med till svärmor på söndagsmiddagen. 
 
5 Du kan göra dina arbetskamrater lyckliga genom att sälja gott kaffe även till dem.
 
Köp kaffet hos Cykelcity,  Bikeplace och Sävedalens cykel
Vi kan med glädje meddela att Cykelcity, Bikeplace och Sävedalens cykel hjälper till med att sälja vårt MCK-kaffe! Besök därför deras trevliga butiker och passa på att både släcka din kaffetörst och dessutom införskaffa allt du behöver till din cykling.
 
 
 
Vad kostar det? 
50 kr för ett paket med 250 gram mörk kärlek. Det är dubbelt så dyrt som Gevalia, men billigare än vad motsvarande kaffebönor kostar i en välsorterad kaffebutik. Vi tar fram detta tillsammans med Kahls och har valt kvalitet framför kvantitet.
 
Berätta om kaffet till alla du känner. Ju mer vi säljer, desto bättre ungdomsverksamhet kan vi ha i klubben. Sa vi att det är ett riktigt gott kaffe också?  
 
Obs! Du licensierade cyklist som hellre vill sälja 10 paket Criterium Race Coffee istället för 10 Bingolotto Julkalendrar, det funkar utmärkt! Kontakta MCK, info@mck.se Utskriftsvänlig version


Artikelinformation


Publicerad:2010-03-02
Publicerad av:Admin MCK
E-post:admin@mck.se »
Besök:2438 gånger


« Tillbaka
« Visa alla nyheter


 Sponsorer 

Visa sponsorer »
 
 
 

Epic TravelGear
 
Structor Miljö Göteborg AB
 
Aktivitus
 
Idrottens Bingo
 
HML